24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
Varázslatos unikornisok a Lizzy Card-tól!
2018-05-16 17:00
Most érkeztek! Keresd a kollekciót a webáruházban és üzleteinkben! Budapest, Szentmihályi út 171. Budapest China Mart Jászberény, Apponyi tér 1.   #papironkft #mindenamisuli #mindenamiiroda #szinezdujra #színeshétköznapok #unikornis #unicorn #lizzycard #lizzy #lollipop  
Még több blog »

Ügyfélszolgálat

A Papiron Kft. több mint tíz éve a kifogástalan minőségéről ismert világmárka,
a Samsonite forgalmazója.


A ma emberének elengedhetetlen, hogy ne a legutolsó divatot kövesse. Ebben nyújt segítséget Önnek a Samsonite-Webshop, mely mindig a Samsonite márka legutolsó, a trendeket nem követő, hanem megteremtő termékeit forgalmazza. A Samsonite-Webshop használatával Ön is megismerheti és megvásárolhatja azokat a kiemelkedő minőségű Samsonite termékeket, melyek tökéletesen kiegészítik az Ön mindennapi, üzleti vagy éppen szabadidős megjelenését.
http://taskabolt.net


Számunkra fontos a legendás szolgáltatás! Az Ön öröme a mi sikerünk kulcsa! Ha bennünke választ nem csalódik! Kollegáink készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére, hogy Önök a legmegfelelőbb "utitársat" válasszák nyaralásukhoz, utazásukhoz, vagy akár üzleti utjaikhoz egyaránt.

Gondos Gabriella
ügyvezető


Kollégáink, akik várják az Önök hívását!

Bazsó Diána
Székely Gabriella
Palencsár Erzsébet
Halasi Andrea
 Kiemelt
ügyfélkapcsolattartó
 Szolgáltatási vezető  Cégreferens Értékesítési referens
 
     

Pernyész Máté

Sándorné M.
Bernadett
Hegyesi György
Szabó A. Richárd
 Stratégiai beszerző
jogi referens
 Kiemelt
ügyfélkapcsolattartó
 Bevételezés  Web koordinátor
 
     
Pernyész Máté Nagyné Kati
Szabó Ágnes
 
   Web kapcsolattartó  Szolgáltatási
asszisztens
 


Ha termékekkel kapcsolatban bármilyen szakmai segítségre van szüksége, keresse munkatársainkat! Csatlakozzon Ön is elégedett megrendelőinkhez!  Mi célunk a legendás szolgáltatás. Ha meg volt velünk elégedve kérjük írják meg nekünk, hogy mások is bizalommal forduljanak az immáron 20 éves magyar vállalkozáshoz. Várjuk önöket szeretettel üzletünkben vagy web áruházainkban is! Válasszák a minőséget és a megbízhatóságot.


Miért válasszon minket?!

  • - Mert rugalmasak vagyunk 
  • - mert kérésére házhoz is szállítjuk a kívánt terméket
  • - mert egyedi csomagot ajánlunk az Önök részére!


Várjuk Önöket szeretettel egész évben!


Kedves Partnerünk, Vásárlónk!

A megerősödött piaci helyzetre való hivatkozással egy új versenyképességi megoldást dolgoztunk ki az Önök részére! Amennyiben talál egy weboldalt ahol az ön által keresett bőrönd, kabinbőrönd, irattáska, laptoptáska, pénztárca olcsóbb mint nálunk, küldjön egy  e-mailt  a termék linkjével, a cég web oldal megnevezésével mi igyekszünk egy jobb ajánlatot adni!