24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
Varázslatos unikornisok a Lizzy Card-tól!
2018-05-16 17:00
Most érkeztek! Keresd a kollekciót a webáruházban és üzleteinkben! Budapest, Szentmihályi út 171. Budapest China Mart Jászberény, Apponyi tér 1.   #papironkft #mindenamisuli #mindenamiiroda #szinezdujra #színeshétköznapok #unikornis #unicorn #lizzycard #lizzy #lollipop  
Még több blog »

Nők tervezték, nőknek! Samsonite Essensis termékcsalád

A Samsonite ESSENSIS fantázianévre keresztelte az új, kifejezetten a nők számára gyártott, nők által tervezett, csodaszép bőröndkollekcióját. Gyöngyházfényű, polikarbonát anyagára nagy ütésállóság és megbízhatóság a jellemző. http://taskabolt.net/kereses/essensis Ez biztosítja a robusztus védelmet, a lenyűgöző ütés- és időjárás-állóságot, és a képességet, hogy ellenálljon az extrém magas és alacsony hőmérsékletnek egyaránt. Színes egydül álló.


A nő kedvenc Samsonite családja legelegánsabb színekben kapható: szenvedélyes burgundi, hogy kitűnjön a tömegből, vagy a további színek, a szűzies sejtelmes elefántcsontszín és a különlegesen elegáns kávé.A kollekció, melyről méltán mondhatjuk, hogy nemcsak elegáns, de praktikusan kihasználható is, arányai finomak, sarkai pedig lekerekítettek. A fogantyúkat női kezekre tervezettek, kényelmes fogásúak. Kétágú teleszkópja több állásban rögzíthető, kerekei pedig 360°-ban körbefordulnak, halkan és simán gurulnak. Belső kialakítása tágas, igényesen bélelt, a fedélben két kisebb tároló zsebbel.


Így Hölgyeim, ha Önök is csak a tökéletessel érik be, ajánlom Önöknek a Samsonite Essensis termékcsaládot! Egy bőrönd melyet a Papiron Kft ügyvezetője is használ.


Kiknek ajánljuk?!
- akik szeretik a minőséget
- akik szeretik az egyedit
- akik  nem szeretnek tömeg cikekkel utazni


Tekintse meg kisfilmünket melyből Ön is megbizonyosodhat milyen elmény lehet egy ilyen bőrönddel az utazás. Biztonság felsőfokon!
http://taskabolt.net/kereses/essensis   

 

Kedves Partnerünk, Vásárlónk!


A megerősödött piaci helyzetre való hivatkozással egy új versenyképességi megoldást dolgoztunk ki az Önök részére! Amennyiben talál egy weboldalt ahol az ön által keresett bőrönd, kabinbőrönd, irattáska, laptoptáska, pénztárca olcsóbb mint nálunk, küldjön egy  e-mailt  a termék linkjével, a cég web oldal megnevezésével mi igyekszünk egy jobb ajánlatot adni!