24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
Varázslatos unikornisok a Lizzy Card-tól!
2018-05-16 17:00
Most érkeztek! Keresd a kollekciót a webáruházban és üzleteinkben! Budapest, Szentmihályi út 171. Budapest China Mart Jászberény, Apponyi tér 1.   #papironkft #mindenamisuli #mindenamiiroda #szinezdujra #színeshétköznapok #unikornis #unicorn #lizzycard #lizzy #lollipop  
Még több blog »

Hogyan pakoljunk praktikusan?

Ha hosszabb utazásra készülünk, általában komoly kihívást jelent a praktikus csomagolás.


Nehéz eldönteni, hogy mit vigyünk magunkkal, és sokszor egyéb korlátozás is befolyásolja, mint a bőrönd megengedett súlya. Ugyanakkor az sem mindegy, milyen állapotban érkeznek meg a dolgaink.


Annak érdekében, hogy minden poggyászunk egyben érkezzen meg, a következő egyszerű lépéseket kell betartanunk. Elsőként készítsünk ki mindent, amit el kell vinni magunkkal. 


A Samsonite bőröndben a könyveket, nehéz tárgyakat tegyük mindig alulra.


Ellenőrizzük, hogy minden kozmetikum zárt legyen, majd tegyük egy vízálló neszesszerbe vagy nejlonzacskóba. Repülős utakra nem ajánlott teli tubusok vagy flakonok becsomagolása, a magasabb légnyomás miatt “szétrobbanhatnak”.


A cipő benyomódása ellen úgy védekezhetünk, hogy zoknit vagy övet rakunk bele. Kerüljük felesleges cipők bepakolását, ezek nagy helyrablók!


Nadrágok esetén az él mentén hajtsuk össze, majd (derék résszel lefelé) tegyük a bőröndbe úgy, hogy a nadrágszár kilógjon a bőröndből. Ezután pakoljunk a nadrágra egyéb ruhákat, míg a bőrönd megtelik, majd hajtsuk vissza a pakkra a nadrágszárat. Hosszú szoknyáknál hasonlóan járhatunk el, rövid szoknyákat egyáltalán ne hajtogassunk, ha mégis szükséges, inkább tekerjük fel a szoknyákat.


Pólókat úgy helyezzük összehajtva egymásra, hogy a galléros/nyaki részek felváltva kerüljenek az egyik, illetve másik oldalra, vagy tekerjük fel őket. Az előzőekhez hasonlóan járjunk el blúzokkal is. A kényes ruhaneműket selyempapírral védhetjük. Zakókat begombolva, a ujjrészt az oldalvarrás mentén elhelyezve, a vállakat selyempapírral kitömve csomagoljuk.


Értéktárgyak biztonsági okokból ne kerüljenek a feladandó csomagba, inkább a kézipoggyászba. Utazás előtt mindenképp tájékozódjunk a reptéri előírásokról is!

http://www.youtube.com/watch?v=HYWs5vpzRL0Kedves Partnerünk, Vásárlónk!

A megerősödött piaci helyzetre való hivatkozással egy új versenyképességi megoldást dolgoztunk ki az Önök részére! Amennyiben talál egy weboldalt ahol az ön által keresett bőrönd, kabinbőrönd, irattáska, laptoptáska, pénztárca olcsóbb mint nálunk, küldjön egy  e-mailt  a termék linkjével, a cég web oldal megnevezésével mi igyekszünk egy jobb ajánlatot adni!