24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
Varázslatos unikornisok a Lizzy Card-tól!
2018-05-16 17:00
Most érkeztek! Keresd a kollekciót a webáruházban és üzleteinkben! Budapest, Szentmihályi út 171. Budapest China Mart Jászberény, Apponyi tér 1.   #papironkft #mindenamisuli #mindenamiiroda #szinezdujra #színeshétköznapok #unikornis #unicorn #lizzycard #lizzy #lollipop  
Még több blog »

Személyes átvétel

Samsonite Webshopunkban szereplő árakat csak az internetes rendelés leadása esetén tudjuk biztosítani megrendelőink számára.


Személyes áruátvételre is van lehetőség a Samsonite Webshop-ban történt vásárlás esetén.


Üzletünkben: hétfőtől-péntekig 8-17-ig, szombaton 8-12-ig van lehetőség. Személyes áruátvétel esetén semmilyen kezelési, csomagolási vagy egyéb költséget nem számítunk fel a termék árán felül. Termékeink többségét raktáron tartjuk, így megrendelése – a korábbi visszaigazolásunk szerint – akár már aznap átvehető.


Fizetés személyes áruátvétel esetén a következő módokon történhet:

  • - üzletünkben készpénzzel /Jászberény, Apponyi tér 1/
  • - üzletünkben bankkártyával /Jászberény, Apponyi tér 1/


Amennyiben az előre utalást szeretné igénybe venni abban az esetben az összeg a bank számlánkon történő megjelenése után áll módunkban az áru átadására. Amíg a bankszámlánkra be nem érkezik az összeg addig a terméket nem áll módunkban az Ön részére átadni, vagy megküldeni! Megértésüket előre is köszönjük! http://taskabolt.net


Kedves Partnerünk, Vásárlónk!


A megerősödött piaci helyzetre való hivatkozással egy új versenyképességi megoldást dolgoztunk ki az Önök részére! Amennyiben talál egy weboldalt ahol az ön által keresett bőrönd, kabinbőrönd, irattáska, laptoptáska, pénztárca olcsóbb mint nálunk, küldjön egy  e-mailt  a termék linkjével, a cég web oldal megnevezésével mi igyekszünk egy jobb ajánlatot adni!