24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
BÚÉK! Kezdjük együtt az évet!
2018-01-05 17:23
Sikerekben Gazdag és Boldog Új Évet kívánunk minden Olvasónknak, Vásárlónknak! Mindenki beírta már a legfontosabb évközi dátumokat a naptárba – esküvő, keresztelő, nyaralás? Még nincs határidőnapló? Hadd segítsünk, még utolsókat rohamoz januárban a naptár-szezon, de érdemes mihamarabb, mert gyorsan fogynak a minták. Önnek melyik a kedvence? Várja Önt az új évben is: a Papiron Kft. […]
Még több blog »

Samsonite laptop hátizsákNapjaink egyik legtöbbet használt elektronikai eszköze a notebook, netbook. A Samsonite termékei között pedig számos változata létezik ennek a kiegészítőnek a divatos hordozásához. Ha laptop tartóval egybeépített hátizsákot keresünk, nézzünk szét a Samsonite termékcsaládok között!  Szinte mindegyik Samsonite hátizsák rendelkezik mobiltelefon tartó zsebbel, és praktikus belső kialakításának köszönhetően kiválóan pakolhatók is.
A strapabíró, minőségi anyagok használata mindegyik Samsonite hátizsákot viselője kedvencévé fogja tenni. És nem csak a külső megjelenésre gondoltak, de a számítógép védelmére is, hiszen a párnázott belsőnek köszönhetően a hordozott számítógépnek biztosan nem esik baja.


Válasszon az új színek, trendek, formák közül a Papiron Kft.-től!


Termékeinket itt találja!