24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
BÚÉK! Kezdjük együtt az évet!
2018-01-05 17:23
Sikerekben Gazdag és Boldog Új Évet kívánunk minden Olvasónknak, Vásárlónknak! Mindenki beírta már a legfontosabb évközi dátumokat a naptárba – esküvő, keresztelő, nyaralás? Még nincs határidőnapló? Hadd segítsünk, még utolsókat rohamoz januárban a naptár-szezon, de érdemes mihamarabb, mert gyorsan fogynak a minták. Önnek melyik a kedvence? Várja Önt az új évben is: a Papiron Kft. […]
Még több blog »

Samsonite irattáskaMunkába járás, üzleti út, tréning, szerződéskötés. Bárhová is sodor minket az élet, vagy visz a munkánk, soha ne érkezünk üres kézzel. Papírjainkat, iratainkat, szerződéseinket mindig szeretjük biztonságban tudni magunknál, hogy bármikor elővehessük, ha szükség van rájuk. És persze az sem mindegy, hogy milyen benyomást gyakorolunk a velünk szemben ülőre, milyen táskából is húzzuk elő azokat a bizonyos dokumentumokat.

  Ha Samsonite irattáskát választ, biztos lehet benne, hogy komolyan fogják venni! A minőségi anyagok használatával, az elegáns, kifinomult tervezésnek köszönhetően a Samsonite irattáskák időtálló divatot teremtenek. Készüljenek akár bőrből vagy szintetikus anyagból, színük legyen akár fekete vagy barna, a Samsonite irattáska mindig maximálisan kiszolgálja tulajdonosát!  
       
    (Samsonite irattáska termékeink teljes kínálatát itt megtalálja válasszon és vásároljon most a Papiron Kft kínálatából!!)