24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
Varázslatos unikornisok a Lizzy Card-tól!
2018-05-16 17:00
Most érkeztek! Keresd a kollekciót a webáruházban és üzleteinkben! Budapest, Szentmihályi út 171. Budapest China Mart Jászberény, Apponyi tér 1.   #papironkft #mindenamisuli #mindenamiiroda #szinezdujra #színeshétköznapok #unikornis #unicorn #lizzycard #lizzy #lollipop  
Még több blog »

Samsonite irattáskaMunkába járás, üzleti út, tréning, szerződéskötés. Bárhová is sodor minket az élet, vagy visz a munkánk, soha ne érkezünk üres kézzel. Papírjainkat, iratainkat, szerződéseinket mindig szeretjük biztonságban tudni magunknál, hogy bármikor elővehessük, ha szükség van rájuk. És persze az sem mindegy, hogy milyen benyomást gyakorolunk a velünk szemben ülőre, milyen táskából is húzzuk elő azokat a bizonyos dokumentumokat.

  Ha Samsonite irattáskát választ, biztos lehet benne, hogy komolyan fogják venni! A minőségi anyagok használatával, az elegáns, kifinomult tervezésnek köszönhetően a Samsonite irattáskák időtálló divatot teremtenek. Készüljenek akár bőrből vagy szintetikus anyagból, színük legyen akár fekete vagy barna, a Samsonite irattáska mindig maximálisan kiszolgálja tulajdonosát!  
       
    (Samsonite irattáska termékeink teljes kínálatát itt megtalálja válasszon és vásároljon most a Papiron Kft kínálatából!!)