24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
Varázslatos unikornisok a Lizzy Card-tól!
2018-05-16 17:00
Most érkeztek! Keresd a kollekciót a webáruházban és üzleteinkben! Budapest, Szentmihályi út 171. Budapest China Mart Jászberény, Apponyi tér 1.   #papironkft #mindenamisuli #mindenamiiroda #szinezdujra #színeshétköznapok #unikornis #unicorn #lizzycard #lizzy #lollipop  
Még több blog »

Samsonite bőrönd ergonómia

Mi legyen a következő utazás jelszava? Üzleti út, vagy nyaralás – de mindenképp egészség! Az utazási ergonómia feladata, hogy a nyaralás alkalmával is ügyeljen az Ön egészségére. Utazás, nyaralás alkalmával használjon okos bőröndöt vagy ergonómiai hátizsákot! Figyeljen egészségére, testtartására és a kiegyensúlyozott szabadidő eltöltésére – legyenek a programban az éttermi látogatások mellett némi sport és séta is! És ne hagyja, hogy szabadságát egy rosszul megválasztott bőrönd vagy utazótáska, oldaltáska megkeserítse: figyeljen magára és az egészségére!
 
 
 
 
 
Vegyük csak végig! 
Járt már úgy:
- hogy fájt a válla a női táskától?
- hogy kifulladt a bőrönd cipelésétől vagy húzásától?
- a cipője sarkára húzta a bőröndöt és ettől tönkrement?
- akár a cipő, akár a bőrönd, de még fájt is.
A Samsonite maximálisan figyel az Ön egészségére és kényelmére. Okos megoldásokat alkalmaz a bőröndök világában is. Dupla guruló sebességű bőröndöknek köszönhetően akár egy ujjal is tolhatja a bőröndjét, minden erőfeszítés nélkül, ami az új okos kerék kidolgozásnak köszönhető a Samsonite új vívmányaként. Vele könnyű az utazás és élvezetes is. Az esztétikai élményről, a funkcionalitásról nem is beszélve! Egy fantasztikus márka az Ön egészségére gyártva – és ez még nem minden!
Ergonomikus utazó hátik, gurulós hátik, vagy hátizsákok a rövidebb hosszabb kirándulásokhoz vagy városlátogatásokhoz.

A következő tünetek, ha jelentkeztek már:

 • Érezte a lapockáját, a vállát, hogy később zavarta is pihenését.
 • Nyakfájás, elaludt nyak.
 • Migrénes fejfájás. Gyógyszertől se múlik.
 • Becsípődött derék.
 • Szétesett, megszakadt bőrönd.
 • Kiesett bőröndkerék. 
 
 
 
 Előfordult már? Bármelyik. Akkor részben már megtörtént a baj, a következőképp orvosolhatjuk: megfelelő bőrönd, szemmaszk, nyakpárna vagy a kompressziós zokni! /Igen, még az is!/ Ha világutazó, ha csak ritkán mozdul ki; minden alkalom legyen különleges. A Samsonite egyedülálló orvosilag tesztelt, ergonómiailag kidolgozott termékeket hoz fordalomba az egész világon. Sőt, orvosilag tesztelt hátizsákjai sok esetben javíthatják gyermekének vagy akár az Ön tartását. Nem csak derék-, de mellövekkel is felszerelik a hátizsákokat vásárlóik biztonsága és jó testtartása érdekében. Olyan bőröndökkel jelenik meg a világpiacon a Samsonite amely egyedülálló, figyelembe veszi az emberi szükségleteit egészségi és biztonsági szempontból, így támogatva a megfelelő testtartást és testműködést. Egyszerűen így lehetne definiálni a bőrönd ergonómiát: a bőröndöknek, utazótáskának, válltáskának, hátizsáknak, a munkakörnyezetnek kell illeszkedni a személyhez, nem pedig a személynek a munkakörnyezetéhez vagy az utazásához. Amennyiben nem ergonomikus körülmények között utazik, dolgozik, él, nagyobb esélye van érrendszeri problémák kialakulására, mely nyak és hátfájáshoz vezethet,és komoly gondot okozhat úgy a munkájában, mint az életvitelében vagy az élet bármely területén. Védje meg magát - nem kell bonyolult ergonómiai kérdésekkel és hosszas leírásokkal foglalkoznia: csak jól megválasztani az utazási kiegészítőket. Egyszerűen kövesse praktikus ergonómiai tippjeinket, hogy megalkossa az ideális életkörülményeit, munkakörnyezetet annak érdekében, hogy megtartsa egészségét és hatékonyságát a munkában, otthonában és szabadsága alkalmával egyaránt. Válassza a legjobb megoldást, utazzon minőségben a minőséggel.
 
 
 


 
 
 
 

Kifizetődő kényelem; hosszabb, egészségesebb élet; gondtalan időskor - ezek azok a szempontok melyekkel az emberek egyre többet és többen foglalkoznak. Ezáltal csökkennek a kockázati tényezők.

 1. stresszmentes utazás
 2. statikus, helyes testtartás.
 3. élvezetes utazás, nyaralás

Bőrönd ergonómiai tippek! Hogy csak egyszer kelljen ezzel a kérdéssel foglalkoznia és utána csak sok év múlva – biztosak vagyunk benne, hogy akkor már a jó tapasztalat fogja visszahozni vásárlóink közé.

   
     
Az utazás során elengedhetetlen kellékek:                     
 • nyakpárna
 • szemellenző
 • test tárca                                                              
 • kompressziós zoknik
Több mint 3 órás utazás során nagyon fontos, hogy kéznél legyen a nyakpárna. Miért is fontos ez? Ha elálmosodik, nem kell feszülten tartani a nyakát-vállát, hanem könnyedén álomra hajthatja fejét és kipihenten érkezhet meg a hosszabb utazás után is. Az egyik leghasznosabb útitárs a mindennapi utazáshoz is. Feszültségmentesen kezdheti nyaralását: többet nem kell vigyázni, hogy ne dőljön rá az Ön mellett ülőre vagy a hideg ablakra: hanem egyenes háttal, ám mégis kényelmesen, komfortosan utazhat akár 6-8-10 órát is.
               

Szemmaszk: véd a világosság ellen. Tudja, hogy a zavartalan alvásunkat kevésbé zavarja a hang és sokkal inkább a nagyobb erősebb fény? De a Samsonite erre is kidolgozott egy okos megoldást. Felteszi a szemére a szemüveg nagyságú szürke vagy fekete szemellenzőt és máris álomra hajthatja fejét és végig aludhatja feszültségmentesen az utazást. /Elég komoly jelzésértéke van a nyughatatlan utazótársak részére is./Egy perc alatt éjszakát varázsolhat a repülés ideje alatt. Jó megoldás a repülni szerető emberek részére - korosztály nélkül.

   
           Ha bármely iratunk vagy „neadjisten” a tárcánk tűnik el, az valljuk be, akármelyikünknél igencsak igénybe veszi az idegrendszert. Ilyen formán bevallhatjuk, hogy a test tárca - mellyel iratainkat, értékeinket akár ruhánk alatt tarthatjuk észrevétlen - igenis az egészségünk védi!

Önnek is fontos az egészsége?
Akkor nem hagyhatja otthon a jó szolgálatot tevő kompressziós zoknit, mely megvédi az egészségét az utazás során. Hozzájárul, hogy az erei jól viseljék a több órás repülőutakat is. Kortól függetlenül szinte kötelező a használata. 
Váltson előre egészséget utazására – a Papiron Kft. az Ön jegykezelője!