24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
Varázslatos unikornisok a Lizzy Card-tól!
2018-05-16 17:00
Most érkeztek! Keresd a kollekciót a webáruházban és üzleteinkben! Budapest, Szentmihályi út 171. Budapest China Mart Jászberény, Apponyi tér 1.   #papironkft #mindenamisuli #mindenamiiroda #szinezdujra #színeshétköznapok #unikornis #unicorn #lizzycard #lizzy #lollipop  
Még több blog »

Női táska

Hölgyek figyelem!

A Samsonite egyre több és egyre szebb praktikusabb női táskákkal árasztja el a vásárlóinkat! Bőr textil kombinációtól a jól megszokott impragnált textilig ami a nők kedvence.
Egy nő táska nélkül nem is igazi nő! Igaz, Hölgyeim? Mi már kifejlesztettük magunkban azt a tulajdonságot, hogy egy nőt egy táskája alapján le tudunk írni, milyen személyiség is lehet. És ha valakinél Samsonite táskát látunk, már tudjuk, hogy neki biztosan jó ízlése van! A Samsonite újításai közé tartozik, hogy külön hölgyeknek készült, kézi- és válltáska kollekciót dobott piacra.

Termékeinket itt találja!

                                                                                  A hagyományos színek mellett a vibráló színek és jó minőségű anyagok használatával azon hölgyeket célozták meg, akik számára fontos a minőség, a megjelenés és az elegancia! Legyen szó egy fontos tárgyalásról, vagy csak egy napról a csajokkal, a Samsonite női táskái között biztosan talál megfelelő darabot.