24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
BÚÉK! Kezdjük együtt az évet!
2018-01-05 17:23
Sikerekben Gazdag és Boldog Új Évet kívánunk minden Olvasónknak, Vásárlónknak! Mindenki beírta már a legfontosabb évközi dátumokat a naptárba – esküvő, keresztelő, nyaralás? Még nincs határidőnapló? Hadd segítsünk, még utolsókat rohamoz januárban a naptár-szezon, de érdemes mihamarabb, mert gyorsan fogynak a minták. Önnek melyik a kedvence? Várja Önt az új évben is: a Papiron Kft. […]
Még több blog »

Női táska

Hölgyek figyelem!

A Samsonite egyre több és egyre szebb praktikusabb női táskákkal árasztja el a vásárlóinkat! Bőr textil kombinációtól a jól megszokott impragnált textilig ami a nők kedvence.
Egy nő táska nélkül nem is igazi nő! Igaz, Hölgyeim? Mi már kifejlesztettük magunkban azt a tulajdonságot, hogy egy nőt egy táskája alapján le tudunk írni, milyen személyiség is lehet. És ha valakinél Samsonite táskát látunk, már tudjuk, hogy neki biztosan jó ízlése van! A Samsonite újításai közé tartozik, hogy külön hölgyeknek készült, kézi- és válltáska kollekciót dobott piacra.

Termékeinket itt találja!

                                                                                  A hagyományos színek mellett a vibráló színek és jó minőségű anyagok használatával azon hölgyeket célozták meg, akik számára fontos a minőség, a megjelenés és az elegancia! Legyen szó egy fontos tárgyalásról, vagy csak egy napról a csajokkal, a Samsonite női táskái között biztosan talál megfelelő darabot.