24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
Varázslatos unikornisok a Lizzy Card-tól!
2018-05-16 17:00
Most érkeztek! Keresd a kollekciót a webáruházban és üzleteinkben! Budapest, Szentmihályi út 171. Budapest China Mart Jászberény, Apponyi tér 1.   #papironkft #mindenamisuli #mindenamiiroda #szinezdujra #színeshétköznapok #unikornis #unicorn #lizzycard #lizzy #lollipop  
Még több blog »

Kiszállítás

Szállítási feltételek


A Samsonite webshopban kiválasztott és megrendelt Samsonite termékekről a Papiron Kft a Megrendelőnek e-mailben küld rendelési visszaigazolást. Cégünk munkatársa ezután levélben vagy telefonon egyezteti Ügyfelünkkel a kiszállítás vagy személyes átvétel időpontját. Az ügyfél által megadott címre a terméket eljuttatjuk futárszolgálattal
. A megrendelt terméket a Partner a kollegánkkal történt előzetes egyeztetés alapján - személyesen is átveheti a Papiron Kft telephelyén (5100 Jászberény,Apponyi tér 1.).


A Papiron Kft a hétfőtől-péntek 12 óráig megrendelt és raktáron Samsonite termékeket 24-48 órán belül házhoz szállítja
szállítóeszközzel vagy futárszolgálat igénybevételével.


Ha a Samsonite megrendelés bruttó összege eléri a 38100 (harmincnyolcezer-egyötszáz) forintot, akkor az egész ország területén ingyenesen kiszállítja a megrendelt termékeket! A meghatározott időpontra, órára történő kiszállítást nem áll módunkban vállalni.


A bruttó 38100 (harmincnyolcezer-egyszáz) forint összeget el nem érő megrendelések esetén a fuvardíjat a Megrendelő viseli oly módon, hogy 1842Ft kiszállítási díj + 650 Ft pénzkezelési díj-ha szükség van rá (utánvétes küldemények esetében). A fuvardíj a számlában feltüntetésre kerül.


Amennyiben a megrendelés bruttó 38100 (harmincnyolcezer-egyszáz) forint értékhatár fölött van, de a szállítmány értéke nem éri el ezt az összeget abból adódóan, hogy valamely megrendelt tétel nincs raktáron, a rendelés kiszállítása Partnereink számára ingyenes lesz. A fennmaradó tétel(ek) kiszállítása (az áru beérkezése után) abban az esetben történik ingyenesen, ha Partnerünk következő megrendelésével együtt szállítjuk, és a két megrendelés bruttó összértéke eléri a 38100 (harmincnyolcezer-egyszáz) határt.


A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.A szállítási szolgáltatást a GLS futárszolgálat végzi.


Fontos
: a futárszolgálat kiszállítás előtt nem telefonál! Sikertelen kézbesítés esetén azonban értesítést hagynak, illetve a rendelésben megadott telefonszámon felveszik vásárlóinkkal a kapcsolatot, konkrét időpontot megbeszéljenek. Kézbesítés napközben H-P: 8:00-17:00 óra között történik.


Samsonite megrendelés esetén rendszerünk automatikusan e-mailt küld a regisztrációs lapon szereplő e-mail címre és a Papiron Kft munkatársának.
Rendelését ekkortól tartjuk nyilván. Amennyiben nem érkezik e-mail címére néhány percen belül e-mail a rendelésről, valószínűleg nem sikerült a rendelést rögzíteni. Az első e-mail nem minősül visszaigazolásnak, csak a rendelést nyugtázza


Bármilyen kérdése van a kiszállítással, megrendeléssel kapcsolatba kérjük írja meg nekünk a papironkft@papiron.hu címre! Köszönjük!
Kedves Partnerünk, Vásárlónk!


A megerősödött piaci helyzetre való hivatkozással egy új versenyképességi megoldást dolgoztunk ki az Önök részére! Amennyiben talál egy weboldalt ahol az ön által keresett bőrönd, kabinbőrönd, irattáska, laptoptáska, pénztárca olcsóbb mint nálunk, küldjön egy  e-mailt  a termék linkjével, a cég web oldal megnevezésével mi igyekszünk egy jobb ajánlatot adni!