24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
Varázslatos unikornisok a Lizzy Card-tól!
2018-05-16 17:00
Most érkeztek! Keresd a kollekciót a webáruházban és üzleteinkben! Budapest, Szentmihályi út 171. Budapest China Mart Jászberény, Apponyi tér 1.   #papironkft #mindenamisuli #mindenamiiroda #szinezdujra #színeshétköznapok #unikornis #unicorn #lizzycard #lizzy #lollipop  
Még több blog »

Kemény bőrönd

 

  Egy kép mindennél többet ér!

Sokkoló szépségű bőrönd család azoknak ajánljuk akik igazán szeretik az egyedit a szépet! Az itt látható NEOPULSE család a legszínvonalasabb termékek egyike! Már a látványától is megnyugszik az ember. Hogy miért?
 - egyedül álló selymes tapintás
 - biztonsági zár
 - űrtechnológiában is használt alapanyagokból készült
 - belső kényelmi kialakítás
 - elegáns lendületes megjelenés
   
    SAMSONITE COSMOLITE  
 

Ha utazni készülünk, mindig az az első gondolatunk, hogy vajon mibe is fogunk majd pakolni? Igen, a bőrönd az utazás legfontosabb kelléke. A bőröndtulajdonosok két táborra oszthatók. Vannak, akik a puha bőröndöket részesítik előnyben, és vannak, akik a kemény borításúakra esküsznek.

 

A Samsonite csúcstechnológiájának köszönhetően a poliropilén borítású bőröndök nem csak védik a bennük elhelyezett ruhadarabokat, és értékeket, de tartósak is, és tervezésüknek köszönhetően felérnek egy műalkotással is és nagyon könnyűek is. Hölgyek, urak és családok különböző kollekciók közül választhatnak, melyek színükkel, formájukkal és befogadóképességük nagyságával mindenki szükségleteit kielégítik.