24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
Varázslatos unikornisok a Lizzy Card-tól!
2018-05-16 17:00
Most érkeztek! Keresd a kollekciót a webáruházban és üzleteinkben! Budapest, Szentmihályi út 171. Budapest China Mart Jászberény, Apponyi tér 1.   #papironkft #mindenamisuli #mindenamiiroda #szinezdujra #színeshétköznapok #unikornis #unicorn #lizzycard #lizzy #lollipop  
Még több blog »

Üzleti Táska

A mindennapok elengedhetetlen társa egy üzletember számára.

Megkönnyíti a hétköznapokat, modern designt, elegáns megjelenést, letisztult formát, extra védelmet, nagyon praktikus elrendezést, átlátható belsőt bíztosít az üzletasszonyok és üzletemberek számára. Vállvédős vállpánttal és karabíneres vállpántrögzítővel vannak ellátva. Kézreöntött formájának köszönhetően könnyű súlyérzetet biztosít.

A Samsonite kifejlesztette az új nagyon ígényes és közkedvelt aktatáskáját, mely a fényes borjúbőr kidolgozásának köszönheti elegáns megjelenését. Fekete, barna, és vörösesbarna színben kapható. A termékcsaládban megtalálható a középen zippzáros ,egy fakkos tipustól, a hagyományos elől záródó egy, kettő, illetve három rekeszes változatig! Fogókiképzését illetően egy illetve két fogantyús. Minden típusához jár a kényelmi funkciókkal ellátott vállpánt is. Amennyiben szerené laptopját, vagy az ipadját is elhelyezni a Samsonite aktatáskájában,  akkor egy külön erre a célra  kialakított részt találhat benne.

A Samsonite cég tervezői minden kényelmi funkcióval ellátta a S-OULITE LTH irodai luxus bőr táskáját!

Tekintse meg Ön is!