24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
Varázslatos unikornisok a Lizzy Card-tól!
2018-05-16 17:00
Most érkeztek! Keresd a kollekciót a webáruházban és üzleteinkben! Budapest, Szentmihályi út 171. Budapest China Mart Jászberény, Apponyi tér 1.   #papironkft #mindenamisuli #mindenamiiroda #szinezdujra #színeshétköznapok #unikornis #unicorn #lizzycard #lizzy #lollipop  
Még több blog »

Szabadidő

A szabadidő hasznos eltöltéséhez Samsonite-webshop áruházunkban megvásárolhatja az Önnek legmegfelelőbb terméket! Tekintse meg kínálatunkat és vásároljon most!


Samsonite esernyők odavissza összecsukhatóak, teljesen automata, félautomata típusban kaphatóak, fogantyúja ergonómikus kalakítású, nyitott esernyő 80-120 cm átmérőjű lehet.

A markolat acélból készült, kupolája 8 cikkelemből összeállított öblös formájú, és a ma megvásárolható összes esernyője közül, a  Samsonite esernyők a legkönnyebbek. Szára 3 darabból áll, tartóvázát törésbiztos üvegszálas magasminőségű  anyagból készítették. Nagy szél esetén is megbízható, ha kifordul, egy mozdulattal helyreugrasztható.


A Samsonite több termékcsaládjában is megtalálhatóak az utazótáskák, kézi illetve gurulós változatban. Az utóbbi megkönnyíti az utazását
.


Vidám, divatos színekben fiatalos megjelenést biztosít. Szabadidős tevékenységekhez, utazáshoz egyaránt ajánljuk.


Az utazótáska tetemes mennyiségű dolgok elhelyezésére alkalmas . A kézben dupla fogantyúja összefogható, karabíneres megoldásának köszönhetően stabil biztonságos hordást biztosít. Szivacsos pánt megoldása, védi a vállat. http://taskabolt.net/nyitolap
.


A hátizsákok családjában, megkülönböztetünk női, és férfi hátizsákokat, illetve hétköznapi és üzleti hátizsákokat. A gurulós hátizsák megkönnyíti a közlekedést a használója számára. A szabadidős tevékenységekhez alkalmas típusok, vidám színekben, strapabíró anyagból készülnek.


Iskolába járáshoz praktikus hátizsákokat forgalmazunk 2+2 év garanciát biztosítunk. Poliészter anyaga miatt könnyen tisztíthatóak. Ergonómialag kiképzett vállpántja formatervezett, mely méretre állítható. Sok rekeszének köszönhetően, könnyen biztosítható a rend. http://taskabolt.net/kereses/utazótáska


A laptoptáskák csoportjába tartoznak az üzleti illetve az iskolai típusok, a kialakításnál nagy figyelmet fordítottak a Samsonite hírnevére, és  arra hogy teljes biztonságban tudhassa laptopját. Kényelmét az ergonómiai kialakítás és a formatervezett vállpántnak köszönheti. 


A válltáskák csoportjába tartoznak a női illetve férfi válltáskák, akár üzleti vagy szabadidős tevékenységre akar választani. Nálunk mindegyikre talál megoldást.


A női táskák nagytöbbsége, vidám, fiatalos életérzést biztosít a Samsonite  szerelmeseinek részére. A szívárvány minden színében megtalálhatóak egyes típusai, melyekhez színben harmónikusan illő pénztárcákat is tudunk ajánlani az ügyfeleink számára. 


Nőies könnyen tisztítható válltáskákat, munkához, iskolába járáshoz, vagy a mindennapi élethez egyaránt ajánljuk. 


Belső kialakításának köszönhetően, a Samsonite női táskákban mindig rendet lehet tartani. Anyaguk lehet bőr vagy poliészter, ezáltal könnyen tisztántarthatóak.


A Papiron Kft 2+2 év garanciát biztosít a Samsonite webshop vásárlói részére.