24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
Varázslatos unikornisok a Lizzy Card-tól!
2018-05-16 17:00
Most érkeztek! Keresd a kollekciót a webáruházban és üzleteinkben! Budapest, Szentmihályi út 171. Budapest China Mart Jászberény, Apponyi tér 1.   #papironkft #mindenamisuli #mindenamiiroda #szinezdujra #színeshétköznapok #unikornis #unicorn #lizzycard #lizzy #lollipop  
Még több blog »

PoggyászA bőrönd választásánál el kell döntenünk, hogy  kemény vagy textil kollekciókból szeretnénk választani!

Ha ezt sikerült eldönteni onnantól kezdve jön a következő kérdés
Mire szeretnénk használni?
- nyaralás repülőgéppel
- utazás autóval 
- utazás tömegközlekedésselKedves Vásárlónk!


Szeretettel köszöntjük a Samsonite Webshop áruházunkban.

Szeretnénk Önnek hasznos információval szolgálni, hogy megkönnyítsük a bőrönd válásztást.
Az Önök pozitív visszajelzése fontos számunkra, ezért mindent megteszünk , hogy az elégedett ügyfeleink körében üdvözölhessük Önöket. 
A poggyász választás veszélyeire szeretnénk felhívni az Önök figyelmét. A stabil szállítás, nyaralás érdekében , fontos hogy az utazása során biztonságban tudhassa csomagjait, ezért a a Papiron KFT Önnek a Samsonite kemény bőröndök családját ajánlja figyelmébe.

Ha Ön gyakran utazik repülővel, akkor hadd ajánljuk figyelmükbe a Samsonite különféle tervezésű poggyászait, melynek design-ját a természet ihlette.

A kagyló forma, nem csak megjelenést, de biztonságot is ad az utazása során. A Samsonite világmárka közkedveltségét, és megbízthatóságának  és tartossságának köszönheti.

Ha a poggyász nem érkezik meg a feladott helyre,  amely gyakran csak lemarad a járatról, még ebben az esetben is a Samsonite bőröndök a legbiztonságosabbak nyitás, és törés elleni  funkciójának köszönhetően. Különleges, veszélyes tárgyak biztonságos szállításáról a polipropilén extraerős külső burkolat gondoskodik.

 

 
KEMÉNY BŐRÖNDÖK VILÁGA
érvek ellenérvek
TEXTIL BŐRÖNDÖK ELŐNYEI
 érvek ellenérvek


Egyedül a világkörül?Családi nyaralás?


Amennyiben nagyobb súllyal kíván utazni, lehetőség van a többlet súly megvásárlására. Ha kettő vagy több személy együttesen utazik, akkor is a poggyászsúlyt a személyek között kell elosztani. Ebben az esetben is 20kg a megengedett súlykeret. Két személy esetén 40kg a súlyhatár.
  Utazás előtt a poggyász szabályzatát repülőtársaságonként érdemes tanulmányozni, a bőrönd méretére és súlyára vonatkozólag. Általános poggyász szabályzata, hogy maximum 20 kg súlyt engedélyez utasának a légitársaság. 

        Üzleti útra megy?
  Meglátogatják a rokonokat?
         
 
         
         
         
         
         
Textilbőröndök esetén figyelembe kell venni, hogy a törésbiztonság érdekében törékeny tárgyat a csomagba ne helyezzenek el. A Samsonite  puha, illetve textil-bőröndjeibe javasoljuk, hogy üveg illetve folyékony tárgyakat ne pakoljanak be. A csomagszállítási szabályzat a textil bőröndökre épp úgy érvényes, mint a Samsonite keménybőröndjeire. Utazás előtt a kézipoggyászra, és a bőröndre is javasoljuk az utasbiztosítást.
Kézipoggyászra vonatkozó előírások légitársaságonként változhatnak. A jegykezelők hivatottak eldönteni, hogy melyik minősül kézipoggyásznak, azaz mi vehető fel a repülőgép fedélzetére. A kézipoggyász általánosan elfogadott mérete 115 cm, ami 23x41x51 súlya 3-10kg között kerül meghatározásra. Ha a poggyásza túl nagy vagy megengedett súlynál több, fel kell adni a többi poggyásszal együtt. Ne feldje, hogy az új biztonsági szabályoknak megfelelően, kés,olló, veszélyes anyagok felvitele a gépre szigorúan tilos.

   
   


Samsonite B-LITE FRESH kollekciós a http://papiron.blogger.hu/2013/08/08/www-taskanet-eu-uj-samsonite-oldallal-bovultunk ajánlásával!

Közel 20 éve a magyar piacon!