24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
Varázslatos unikornisok a Lizzy Card-tól!
2018-05-16 17:00
Most érkeztek! Keresd a kollekciót a webáruházban és üzleteinkben! Budapest, Szentmihályi út 171. Budapest China Mart Jászberény, Apponyi tér 1.   #papironkft #mindenamisuli #mindenamiiroda #szinezdujra #színeshétköznapok #unikornis #unicorn #lizzycard #lizzy #lollipop  
Még több blog »

Samsonite Laptop Táska

Egy jól megválasztott laptoptáska megkönnyítheti napjait!

 

Elegancia praktikum, biztonság! Ezek a Samsonite laptoptáska főbb ismérvei! Dupla szivacsos felületének köszönhetően gépe biztonságban van bárhol is hagyja nem sérülhet meg ha a Samsonite termékekből választ!  Örök biztonság és fiatalság jellemzi a termékeket! Samsonite webshop áruházunknkban megtalálhatóak a női illetve a férfi laptoptáskák.  A klasszikus designnal kialakított táskák mellett kínálatunkban megvásárolhatják a vidám , fiatalos életérzést sugalló táskákat is.  Laptoptáskájával nem csak notebookját helyezheti el, hanem belső kialakításnának köszönhetően egyéb hasznos funkciókat is betölthet laptoptáskája.

   

A Samsonite mindig ügyelt arra, hogy könnyű és praktikus dolgokkal kápráztassa el a Samsonite vásárlóit.  A Papiron KFT 2+2 év garanciát bíztosít Samsonite ügyfeleinek részére. Az üzleti kollekciós laptoptáskák között gyakran fellelhetőek a bőrrel kombinált, vagy bőrrel készült aktatáskák, S-OULITE kollekció az eddig valaha gyártott legkönnyebb terméke. Pehelysúlyának köszönheti sikerét,  a dolgozó ember életének megkönnyebítése céljából tervezett táska. Ennek köszönhetően az üzleti ember mindennapjának részévé válhat.

   
A Samsonite laptoptáskával vagy irattáskával mindig sítlusos a megjelenés. Oldalpántos karabíneres kialakítása, és az állítható vállpántpárna a vállunk védelmét szolgálja.    
Belső kialakításánál odafigyeltek, hogy az üzleti élethez elengedhetetlen kellékek, kiegészítők mint például   telefontartók, toll és ceruzatartók, névjegykártyák is kapjanak külön zsebeket. Ezzel is még átláthatóvá válik a táska tartalma.
   
   

Tekintse meg kisfilmünket és válasszon kedvére kínálatunkból! Nem csak 2féléből válogathat tudja jól! A Samsonite természetesen gondol a nagyobb gépekkel rendelkező ügyfeleinkre is! Vásároljon most és győződjön meg Ön is a biztonságról!


   

A Samsonite vállszíjja nem nyomja meg válát a kidolgozott párnájának köszönhetően.


Kérje kollegáink segítségét, hogy a legmegfelelőbb társa legyen a mindennapokban is!