24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
Varázslatos unikornisok a Lizzy Card-tól!
2018-05-16 17:00
Most érkeztek! Keresd a kollekciót a webáruházban és üzleteinkben! Budapest, Szentmihályi út 171. Budapest China Mart Jászberény, Apponyi tér 1.   #papironkft #mindenamisuli #mindenamiiroda #szinezdujra #színeshétköznapok #unikornis #unicorn #lizzycard #lizzy #lollipop  
Még több blog »

Hölgyeknek

Samsonite női táska kollekció!                                                                                                   

Fantasztikus élénk színek, formabontó kialakítás, biztonságos zsebek. Mi mást is várhatunk el a Samsonitétől! A legfontosabbat! A mi nyugalmunkat! Nem mellékesen az elegáns egyedi megjelenést, praktikumot, tisztíthatóságot! Ezek mInd olyan érvek mellyeken egy nő nem tud megalkudni. Szokták mondani, hogy egy női táskában minden benne van. A Samsonite különösen gondol ezekre az elvárásokra. Külön kialakított zsebek a telefonnak IPADNAK,  de akár az igazolványoknak kulcstartoknak is. Amikor egy női táskába beleteszünk valamit biztos hogy az ajljára kerül és hosszÚ keresgélés ellenére kerül elő a táskánkból. Na de ennek vége, ha Ön is a Samsonite kollekciójából vélassza ki a legmegfelelőbb méretű női táskáját.  Tekintse meg ízelítőnket, melyek áruházunkba megvásárolhatóak! 


A női táskák csoportjába soroljuk a női válltáskákat és kozmetikai táskákat egyaránt. Többségben a vízhatlan anyagból készült női táska egyedi sportos megjelenést biztosít használója részére. A hölgyek körében igen népszerű a Move női táskacsalád, mely több funkciós külső és belső rekeszekkel van ellátva.  A Samsonite női táskában egyszerű rendet tartani.


Könnyű és erős anyagból készülnek.
Praktikusság, divatos megjelenés, és egyedülálló design jellemzi. Állítható vállpántjának köszönhetően keresztben is hordhatóak.

A Samsonite kozmetikai táskái klasszikus és modern modellvezetésű kínálatot biztosít a vasárlók részére.


A Samsonite kozmetikai táska eleganciát, tudatosságot, magabiztosságot biztosít használója részére.

A kozmetikai illetve pipere holmik tárolására alkalmas.

A táskákra jellemző a stabilitás, a szép vonalvezetés, karabíneren rögzíthető vállpánt, az osztott belső rekeszek , melyekhez jól rögzíthetők a benne lévő kozmetikumok.

Kozmetikai táskában nem csak a poliészter termékek, hanem a polikarbonat anyagból készűlt termékek is megtalálhatóak 2+2 év garanciával.  Egy nő álma igazán nem lehet más mint egy jól megválasztott női táska mely minden igényt kielégít hordozója számára.


Ha valami igazán dögösre vágyik!