24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
Varázslatos unikornisok a Lizzy Card-tól!
2018-05-16 17:00
Most érkeztek! Keresd a kollekciót a webáruházban és üzleteinkben! Budapest, Szentmihályi út 171. Budapest China Mart Jászberény, Apponyi tér 1.   #papironkft #mindenamisuli #mindenamiiroda #szinezdujra #színeshétköznapok #unikornis #unicorn #lizzycard #lizzy #lollipop  
Még több blog »

Gyerekeknek

Samsonite Gyermek kollekciók!


Valami különlegeset szeretnék! Valami egyedit! Akkor a megioldás a Samsonite, Akár ajéndékba akár utazáshoz a kényelem biztosított. Gyermeke a Samsonite gyermek bőrönddel igazán büszkén fog végig vonulni a terminálon. Senki nem fogja megállni szó nálkül. Szinei, formája, mintái igazi kuriózum a gyermek kollekciók világában. Egyediség, megbízhatóság, praktikusság a legfőbb tulajdonságai az itt látható termékeknek kollekcióknak.   A Samsonite kiemelt figyelmet fordít a gyermekek részére tervezett kollekciójára. Ennek köszönhetően többféle gyermekcsoportot különböztet meg; 2-5, 6-10, 10-18 éves korig.


A Samsonite gyermekeknek szánt kollekciója , nem csak korcsoportok , de nemek szerint is osztályozva van, mintákban és színekben egyaránt.
A pici óvodástáskáktól a gyermek hátizsákon át, a húzós bőröndökig minden megtalálható kínálatunkban, a bagolytól az elefántig, békától lepkéig, krokodilltól a kutyáig. A Samsonite  SUMMER DREAMS termékcsaládjával egy életérzés az utazás.


A FUNNY FACE kollekcióban megtalálható a méhecskés és a gyermekek által legjobban preferált krokodill termékek.

MY FIRST SAMSONITE gyermekcsalád különleges termékei között, körtét, cseresznyét, almát is  megvásárhatjuk.

Ha gyermekének igazán örömet szeretne okozni, akkor ezt a termékcsaládot ajánljuk figyelmébe.


Fiús lányos kollekciók a kínálatunkból! Egyediség, biztonság, megjelenés, nyugalom, praktikum ha jellemezni kellene a samsonite gyermek kollekcióját akkor csak is ezek a szavak jutnának eszembe a termékekről. A fantasztikus élénk színeinek köszönhetően már messziről felismerheti gyermekét. Kitünik a tömegből. Nem beszélve arról, hogy egy ilyen gyermek bőröndben a gyermek fontos játékai ruhái egyaránt beleférnek mely az utazás során nélkülözhetetlenek. Repülőre felvihető, kis helyen elfér és még is sok dolgot elrejt. Tekints meg kisfilmünket és ajándékozza meg gyermekér ismerősét, a siker nem fog elmaradni.