24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
Varázslatos unikornisok a Lizzy Card-tól!
2018-05-16 17:00
Most érkeztek! Keresd a kollekciót a webáruházban és üzleteinkben! Budapest, Szentmihályi út 171. Budapest China Mart Jászberény, Apponyi tér 1.   #papironkft #mindenamisuli #mindenamiiroda #szinezdujra #színeshétköznapok #unikornis #unicorn #lizzycard #lizzy #lollipop  
Még több blog »

Fotós Táska

Új professzionális fotótáskákkal bővült  a Samsonite kollekciója.


Várva várt darabokkal bővültünk. Soha nem látott minőség és praktikum. Én már unom a nehéz táskákat, és a nagy, funkcionálatlan szütyőket! Ön hogy van ezzel!? A mai fapados repülőtársaságok korában igen népszerűvé vált rövid idő alatt az igazán könnyűvé varázsolt fotóstáska kollekció, mely minden professzionális elvárásnak meg tud felelni! Csak az Ön képzelete szabhat határt a Samsonite kollekciójával szembeben. Igazi egyedi kialakítás, forradalmasított anyagok, biztonság, elegancia jellemzi a fotóstáska kollekciót. A Fotonox táska, flexibilis belső kialakításának köszönhetően  megvédi professzionális fotós felszereléseit.

A tervezők odafigyeltek a  megjelenés mellett a designra is, ezzel is szem előtt tartva a termékekkel szemben elvárható biztonsági előírásokat.

A Fotonox Samsonite táskával a megjelenés, magabiztosságot, eleganciát és professzionalizmust sugároz.

A B-Lite fresh fotótáska, két féle színben kapható: kheki és fekete. Ezen táska  fiatalos megjelenést kölcsönöz hordozója számára. A Papiron Kft. +2 év garanciát vállal a 100% poliészter anyagból készült B-lite Fresh fotótáskákra.


Papiron KftEső és vízálló külső borítása, a levehető és felcsatolható akasztóval, strapabíró külső és puha belső anyaggal, tökéletes védelmet nyújt kamerájának.


Vásároljon most, ne gondolkozzon mert még a végén lemarad és megbánja hogy nem vitte magával a kellékeit a családi nyaralásra! Nem csak hobbi fotósok részére készül de a professzionális kollekció is kifinomult belsővel lett kialakítva! Győződjöm meg Ön is Róla!

 

Papiron Kft