24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
BÚÉK! Kezdjük együtt az évet!
2018-01-05 17:23
Sikerekben Gazdag és Boldog Új Évet kívánunk minden Olvasónknak, Vásárlónknak! Mindenki beírta már a legfontosabb évközi dátumokat a naptárba – esküvő, keresztelő, nyaralás? Még nincs határidőnapló? Hadd segítsünk, még utolsókat rohamoz januárban a naptár-szezon, de érdemes mihamarabb, mert gyorsan fogynak a minták. Önnek melyik a kedvence? Várja Önt az új évben is: a Papiron Kft. […]
Még több blog »

Fotós Táska

Új professzionális fotótáskákkal bővült  a Samsonite kollekciója.


Várva várt darabokkal bővültünk. Soha nem látott minőség és praktikum. Én már unom a nehéz táskákat, és a nagy, funkcionálatlan szütyőket! Ön hogy van ezzel!? A mai fapados repülőtársaságok korában igen népszerűvé vált rövid idő alatt az igazán könnyűvé varázsolt fotóstáska kollekció, mely minden professzionális elvárásnak meg tud felelni! Csak az Ön képzelete szabhat határt a Samsonite kollekciójával szembeben. Igazi egyedi kialakítás, forradalmasított anyagok, biztonság, elegancia jellemzi a fotóstáska kollekciót. A Fotonox táska, flexibilis belső kialakításának köszönhetően  megvédi professzionális fotós felszereléseit.

A tervezők odafigyeltek a  megjelenés mellett a designra is, ezzel is szem előtt tartva a termékekkel szemben elvárható biztonsági előírásokat.

A Fotonox Samsonite táskával a megjelenés, magabiztosságot, eleganciát és professzionalizmust sugároz.

A B-Lite fresh fotótáska, két féle színben kapható: kheki és fekete. Ezen táska  fiatalos megjelenést kölcsönöz hordozója számára. A Papiron Kft. +2 év garanciát vállal a 100% poliészter anyagból készült B-lite Fresh fotótáskákra.


Papiron KftEső és vízálló külső borítása, a levehető és felcsatolható akasztóval, strapabíró külső és puha belső anyaggal, tökéletes védelmet nyújt kamerájának.


Vásároljon most, ne gondolkozzon mert még a végén lemarad és megbánja hogy nem vitte magával a kellékeit a családi nyaralásra! Nem csak hobbi fotósok részére készül de a professzionális kollekció is kifinomult belsővel lett kialakítva! Győződjöm meg Ön is Róla!

 

Papiron Kft