24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
Varázslatos unikornisok a Lizzy Card-tól!
2018-05-16 17:00
Most érkeztek! Keresd a kollekciót a webáruházban és üzleteinkben! Budapest, Szentmihályi út 171. Budapest China Mart Jászberény, Apponyi tér 1.   #papironkft #mindenamisuli #mindenamiiroda #szinezdujra #színeshétköznapok #unikornis #unicorn #lizzycard #lizzy #lollipop  
Még több blog »

American Tourister

American Tourister


Ugye járt már Ön is úgy, hogy poggyásza szétesett, vagy esetleg ruhái zsákokban érkeztek meg, esetleg a bőröndjének zipzárja elromlott, amikor éppen az éves szabadságát töltötte?  Ilyen esetekre ajánljuk a Samsonite cég által gyártott testvérmárkát: az American Tourister-t. American Tourister egyedi anyagok és minták felhasználásával készült, mely a fiatalok, és a praktikus megoldásokat kedvelő utazók egyik kedvelt márkájává vált.

 

Colora II termékkollekciójában megtalálhatóak a nagy méretű bőröndök mellett a cabin méretűek is. Ezen termékcsalád az egyik legszélesebb színválasztékban kapható. Az extra fiatalos színek mellett természetesen a konzervatívabb színek is fellelhetőek. A fent említett termékkollekció más modellekkel együtt is bátran viselhetővé válik.

 

Letisztult, vidám színeinek köszönhetően, az extraszínű betétek teszik jól variálhatóvá a Samsonite Colora II termékcsaládot. E kollekcióban megtalálhatóak a fiúk-lányok, nők-férfiak által használt laptop táskák, oldaltáskák, kézitáskák, illetve a bőröndök, de a felsorolásból nem maradhat ki a fiatalok körében közkedvelt laptop hátizsák modellünk sem. Http://www.youtube.com/watch?v=4GJiyB2t6uM

 

 


A Samsonite American Tourister több kollekciót is a piacra dobott:

 

                                  

Napa Hybrid (ÚJ): Egy teljesen új vonalvezetés, egy szenzációsan új textil megjelenés, mely a 2013. évi divatnak megfelelő színárnyalatokban pompázik. Ultrakönnyű, puha anyaggal bevont gurulós bőröndök több méretben is megtalálhatóak a kollekcióban, melyeknek a hátsó rész kialakításánál a tervezők odafigyeltek a tartást biztosító falra is. Belső rész tervezésénél fontos szempont volt a helytakarékosság. A Napa Hybrid család három méretben kapható gurulós kézibőröndjének űrtartalma 38,5 L , mely csupán 2,1 kg-ot nyom.


Itt szeretnénk felhívni kedves vásárlóink figyelmét, hogy még több ötletet kaphat, ha a Samsonite webshop oldalunkon ellátogat a „Hogyan pakoljunk praktikusan?” című rovatunkba.
Http://www.youtube.com/watch?v=4GJiyB2t6uM


A fent említett termékcsalád négy színben kapható: harsona zöld, korall narancssárga, rózsaszín és grafitszürke.


Construct: Új termék a SAMSONITE American Tourister piacán. A tervező helytakarékossági szempontokat is figyelembe vett amikor megihlette ezt a  terméket. Ultrakönnyű, extra első zsebbel, összecsukható, melynek következtében négyszer több helyet tud megspórolni, ezáltal kis helyen tárolható, ha éppen nincs használatban.


A termék elejére jellemző a színében kockás minta.

 


Malibu Spring (ÚJ): Ha fiatal lendületes ismerősének, gyermekének szeretne ajándékot vásárolni, akkor a Malibu Spring új kollekciót ajánljuk az Ön figyelmébe.


Kis méretének és ultrakönnyű súlyának köszönhetően közkedvelt kollekciója az American Tourister termékcsaládjának.  Az aranymálna színű Malibu bőröndöt az igazán fiatalos, extravagáns korosztálynak ajánljuk. Három színben kapható: kellemes rózsaszín, tengerészkék, fekete/ Arany logó felirattal.


Atlanta Cabin Fit: A fiatalos üzleti termékcsaládunk egyik tagja az Atlanta Cabin Fit American Tourister kollekció, melyben kiemelt szerepet kapott az üzleti pilótatáska. E termék tervezése során kialakításra került a laptop tárolására alkalmas különálló rekesz is.


Könnyű, „cabin” méretű, kézipoggyásznak is használható, kis helyen elhelyezhető bőrönd. Kínálatunkban fellelhető gurulós fekvő-álló változata is. Első részen kialakított kis zseb különösen jó célt szolgál iratainak, beszállókártyáinak tárolására.


Ugye Ön is tudja, hogy légitársaságokként más és más méretű bőröndöt vihet fel a repülőgépre? Itt szeretnénk figyelmébe ajánlani, hogy légitársaságok meghatározzák utastérbe felvihető csomagok nagyságát, de mi segítünk Önnek abban, hogy ne érje csalódás már az utazás kezdetén. A következő linken megtalálja, a „fapados” légitársaságok által előírt arányokat, szabályokat, méreteket. Http://samsonite-webshop.hu/tudastar  Az Atlanta Cabin bőröndcsalád két színben kapható: tengerészkék, fekete.


At business III: A legnépszerűbb termékünk.


Fiatalos kollekció, melynek súlya könnyű, és kimondottan üzleti utazásokra tervezték. Kis méretű fekvő-álló gurulós bőröndjei mellett, megtalálható a gurulós pilótatáskája, hátizsákja és az ifjú korosztály körében közkedvelt laptop táskája és az irattáskája is.


Az elegáns, de mégis sportos fiatalos business kollekciója megvásárolható a webáruházunkban.


Marbella 2.0 (ÚJ) : Innováció következtében  a bőrönd össz. tömege közel 20%-kal kevesebb lett, és új színekkel is bővült a paletta Kettő illetve négygörgős változatban kapható. Az American Tourister logó fehér hímzett márka fémjelzése került rá, az egyszerűen elegáns Marbella termékcsaládra, mely négy színben kapható: grafitszürke, piros, kék, fekete.


At Toulouse 2.0 (ÚJ): Csak egy szóval tudnánk jellemezni termékcsalád kollekcióját: lendület, melyet színének, formájának , és megjelenésének köszönhet. Új könnyű, gurulós/álló, több méretben kapható. Praktikus belső kialakítása, kettő illetve négykerekes változatban megtalálható. Az utazási kiegészítők könnyű kategóriás családjából, webáruházunk ajánlásával, a háromzsebes laptop táskáját ajánljuk figyelmükbe.


Miami Fun (ÚJ): Az igazi útitárs. Hogy mi is jellemző a termékcsaládra? Széles színválaszték, kibővült termék paletta. A kozmetikai táskától, a praktikus oldaltáskáig és a gurulós utazótáskától a laptop hátizsákig minden típus megtalálható, melyek különböző színekben megvásárolhatóak webáruházunkban. Elérhető áron, többféle modellben és méretben kapható: váll-, egészségügyi-, kozmetikai-, utazó-, háti táskák.


Berkeley Spirit (ÚJ) Ha igazán praktikusra, energikusra, lendületesre és feltűnőre vágysz, akkor ezt a bőröndcsaládot ajánljuk figyelmedbe. A Piros és kék, színkombinációjának köszönhetően, mindkét nem megtalálhatja a számára megfelelő terméket. Cégünk a fiatalos és a sportos designt minden korosztály számára ajánlja, mely a sportosan elegáns megjelenést biztosítja használója részére.


At Prismo: A 100 % polikarbonátból készült kollekció a szuper könnyű kategóriában nyert tetszést az ügyfeleink körében. A pasztell színeinek és dombornyomott tervezésének köszönhetően gyorsan népszerű termékké vált az American Tourister kollekciójában.


Háromféle méretű négykerekes gurulós bőrönd mellett, megtalálható a minden igényt kielégítő irodai funkciókat ellátó, illetve üzleti utazáshoz könnyen szállítható pilótatáskája is, melyet a ruhatár és iroda címszóval is jellemezhetnénk. A termék különlegessége, hogy nem csak a férfiakra gondoltak a színek összeállításánál, hanem a nőkre is.


Pasedena (ÚJ): Luxus elegancia, fiatalos megjelenés, és lendület jellemzi az American Tourister termékcsaládot. Öt féle méretben, 2 illetve 4 kerekes változatban kapható a termék palettánkon. Háromféle cabin méretet különböztetünk meg, és három féle színben kapható. Könnyen gurul, kemény falú, biztonságos.


Jazz: Az American Tourister a Jazz speciális, 80-as évek retro korszakát idézi használója részére. A designerek nemcsak a fiúkra, lányokra, hanem a nőkre és férfiakra is gondoltak. Kettő illetve négykerekes változatban gyártott bőröndcsalád. A száguldás szerelmeseinek ajánljuk.

 


Jazz Diamond: Klasszikus vonalvezetés, cabin méret, textúrás megjelenés jellemzi a Jazz Diamond termékcsaládot, és nemcsak a vonalvezetés a klasszikus, hanem színválasztékban is, megjelenés formájában, valamint hárompontos záródásában is a biztonságot, a gyűrődésmentes szállítást, és utazás élményét adja használója részére.