24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
Varázslatos unikornisok a Lizzy Card-tól!
2018-05-16 17:00
Most érkeztek! Keresd a kollekciót a webáruházban és üzleteinkben! Budapest, Szentmihályi út 171. Budapest China Mart Jászberény, Apponyi tér 1.   #papironkft #mindenamisuli #mindenamiiroda #szinezdujra #színeshétköznapok #unikornis #unicorn #lizzycard #lizzy #lollipop  
Még több blog »

Kapcsolat

Üzlet cím:
Székhely:
5100 Jászberény, Apponyi tér 1.
1134 Budapest, Bulcsú u 19.
Telefon: 06-57/412-006
Fax: 06-57/502-360
Mobilt telefon: 30/2222-632
30/526-1128
E-mail: papironkft@papiron.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyitvatartás    
Hétfőtől péntekig:  8-18 óráig 
Szombaton:  8-12 óráig
   
   
Kedves Partnerünk, Vásárlónk!
A megerősödött piaci helyzetre való hivatkozással egy új versenyképességi megoldást dolgoztunk ki az Önök részére! Amennyiben talál egy weboldalt ahol az ön által keresett bőrönd, kabinbőrönd, irattáska, laptoptáska, pénztárca olcsóbb mint nálunk, küldjön egy  e-mailt  a termék linkjével, a cég web oldal megnevezésével mi igyekszünk egy jobb ajánlatot adni! 

 

 

Samsonite irattáskát, laptoptáskát, aktatáskát vásároljon a Papiron Kft-től! 

Miért válassza a Samsonite irattáskát és aktatáskát?!

- parktikus elosztás

- maximális védelem

- könnyű kezelhetőség és tisztántartás

- elegáns, ígényes megjelenés

Ezen érvek alapján ajáljuk ügyfeleink részére a Samsoite termékeket! Legyen szó bőr vagy textil táskáról egyaránt. A minőség mindenek előtt, az Ön nyugalma, öröme a mi sikerünk zárloga. Ne feledje nem az "olcsó" az olcsó! Ha kérdése van az itt látható termékekről hívjon bennünket.   

 

   
       
       
       

 

 

 

 

Samsonite termékek a Papiron Kft.-től  A Samsonite-tal aktuális trendek előtt járunk!
Keresse fel kollegáinkat, hogy Ön is megelőzze a divatot a Samsonite termékekkel!  http://taskabolt.net/nyitolap
Kedves vásárló, nézelődő leendő partnerünk!
Köszönjük, hogy felkeresett bennünket. A Papiron Kft 19éves vállalkozói múltra tekint vissza, ebből a 19 évből 10éve a Samsonite Magyarország hivatalos kereskedelni képviseleteként értékesítjük a Samsonite bőröndöket, táskákat, aktatáskákat egyaránt. Cégünk törekszik arra, hogy legendás szolgoltatásaival, egyedülálló össz termék kínálatával, sokszínűségével meghatározó szerepet töltsön be a magyar vállalkozások életében. Vállalkozásunk 1994ben alakult Fő induló tevékenységünk irodaszerek, írószerek, nyomtatványok. Az eltelt évek alatt a jászság piavezető cégellátójává nőtte ki magát napjainkra. Kelet Magyarország területén 4 megyét fedünk le irodaszerekkel iroda ellátással.  A Papiron Kft négy fontos területet tudhat magáénak.
  • Legnagyobb volument a cége ellátás biztosítja irodaszerekkel. Iroda átvilágítás a költség megtakarítás jegyében.
  • 550nm-es kiskereskedelmi áruházunk a magánszemélyek részére biztosít széles választékot nem csak irodaszerek, hanem a party termékektől az iskolaszerekig mindent ami egy család életében szükséges lehet. Természetesen üzletünk egy részében Samsonite termékek széles választéka is megtalálható, és meg vásárolható.
  • Szolgáltatásunk: Gravírozás laser gravírozás, bélyegzőkészítés. Helyben akár azonnal elkészítjük ügyfeleink kívánságára. Kreativitásunknak csak az Ön képzelete szabhat határt.
  • Valamint  4 működő web áruházat tudhatunk magunkénak. A www.irodaszer.co, www.iskolaszer.com. www.papiron.hu, www.taska net.hu.
A Papiron Kft életében egy fontos mérföldkő a Samsonite termékek forgalmazása.
A Samsonite kifogástalan minőségéről és a csúcs technilógiás termékeiről híres. A táskabolt.net áruházunk abban nyújt Önnek segítséget, hogy a legjobb áron és a legjobb feltételekkel szolgáltasson Önnek A Samsonite-Webshop használatával Ön is megismerheti és megvásárolhatja azokat a kiemelkedő minőségű Samsonite termékeket, melyek tökéletesen kiegészítik az Ön mindennapi, üzleti vagy éppen szabadidős tevékenységét.  
Számunkra fontos a legendás szolgáltatás! Az Ügyfeleink öröme a mi sikerünk kulcsa!
Ha bennünket választ nem csalódik! Kollegáink készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére, hogy a legmegfelelőbb "utitársat" válasszák nyaralásukhoz, utazásukhoz, vagy üzleti utjaikhoz egyaránt. Amennyiben észrevétele ötlete, vagy javaslata van kérjük ossza meg velünk. Ezzel is hozzájárulha az Ön kényelmének változásához. Legyen garancia, hogy a Papiron Kft az Önök szolgálatára van. A folyamatos fejlődés a cégünk elsődleges üzletpolitikai szempontja. 

Várjuk Önöket szeretettel.  

 

Köszönettel Gondos Gabriella