24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
BÚÉK! Kezdjük együtt az évet!
2018-01-05 17:23
Sikerekben Gazdag és Boldog Új Évet kívánunk minden Olvasónknak, Vásárlónknak! Mindenki beírta már a legfontosabb évközi dátumokat a naptárba – esküvő, keresztelő, nyaralás? Még nincs határidőnapló? Hadd segítsünk, még utolsókat rohamoz januárban a naptár-szezon, de érdemes mihamarabb, mert gyorsan fogynak a minták. Önnek melyik a kedvence? Várja Önt az új évben is: a Papiron Kft. […]
Még több blog »

Kabin bőrönd

 

Kabinbőrönd az igazi utitárs a mindennapokban!

Csak egy hétvégére utazunk? Kevés dolgot pakolnánk a bőröndünkbe? Vagy a fapados légitársaságoknál nem szeretnénk külön csomagjegyet váltani, hanem felvinnénk poggyászunkat a fedélzetre?

 

Erre a problémára jelentenek tökéletes megoldást a kabinbőröndök, melyek eleget téve a szigorú szabályozásnak, méretükkel illeszkednek a fapados légitársaságok által szabott korlátok közé. 

 
A kis, praktikus méretű bőröndök kaphatóak puha textil vagy kemény polipropilén anyagú borítással is, és a színek kavalkádjából már-már nehéz is a választás. Szinte minden kollekció tartalmazza ezt a méretet, így nyugodt szívvel választhatjuk ki a számunkra ideális stílust, ami tükrözi egyéniségünket, a minőség a Samsonite névvel automatikusan jóváíródik számlánkon!

 
 Samsonite
B-LITE textilbőrönd család
  Samsonite a jól bevált termékcsaládja a SPARK is a textilcsaládok egyike  
 

A Magyarországon repülő fapados légitársaságok korlátozásai igen szigorúak. Itt egy kis segítség pakoláshoz:

Wizzair:
az 1 db kézipoggyász mérete 55x40x20 cm, tömege maximum 10 kg lehet. Nagyon szigorúan ellenőrzik!

Ryanair:
a 1 db kézipoggyász mérete 55x40x20 cm, tömege maximum 10kg lehet. Néhány centivel meghaladhatja a reptéren kihelyezett próbadobozok alapján.

EasyJet:
az 1 db poggyász mérete 56 x 45 x 25cm lehet. Ha túl sok kézipoggyászt visznek az checkin pulthoz, akkor azokat fell kell adni, vagy lehetőség szerint egy táskába pakolni.

Germanwings:
az 1 db poggyász 55x40x20 cm méretű lehet, és maximum 8 kg súlyú.

   

Kettő és négy keréken a világ körül a Papironnal!
Egyedi okos biztonsági zárral felszerelve!
A siker kulcsa
   
   
       
Kabinbőrönd választékunkat tekintse meg itt! <<<