Ügyfeleink rólunk

 

Tisztelt Sándorné Betti! 

A megrendelésem hamar, és problémamentesen jutott el hozzám, a szolgáltatással nagyon elégedett vagyok. Ön külön is nagyon kedvesen tájékoztatott minden momentumról, amelyet ezúton is köszönök. A termék nem okozott csalódást. 
Üdvözlettel:
Simainé Tigyi Eszter
kommunikációs szakértő

 

A Papiron Kft.-nél mindig öröm számomra vásárolni. 
A legutóbbi alkalommal igen hirtelen kellett pár napra Londonba utaznom, és csak „fapados” járatra kaptam már helyet, ahol komoly méretkorlátozások vannak a kézi poggyász méretére és súlyára vonatkozóan. Nekem pedig sajnos nem volt olyan „kicsi” bőröndöm, amit a fedélzetre felvihettem volna. Természetesen azonnal a Papiront hívtam, hiszen biztos voltam benne, hogy a Samsonite kínálatában találnak nekem színben és méretben megfelelő bőröndöt. Nem csalódtam bennük. Egy órán belül a segítségükkel megtaláltam a számomra ideális darabot.  kért bőrönd pedig már másnap az irodámban volt.  Mindenkinek csak ajánlani tudom a termékeiket és szolgáltatásaikat, mert ügyfélközpontúságukkal, gyorsaságukkal maximálisan elégedett vagyok. 

Szombati Orsolya

 

Kedves Címzettek!

A megrendelés teljesítésével, kollégájuk szállítási időpont tájékoztatásával maximálisan elégedett vagyok. Más terméket nem ajánlott, mert bennünket csak ez az egy táska érdekelt, színe és egyedisége miatt. A táska időben megérkezett, gyönyörű, elégedett vagyok. Remélem tartósságával sem lesz gond. Legyenek továbbra is hasonlóan profi, udvarias ügykezelők.  
Ehhez kívánok sok sikert!

Pénzes Lászlóné
Komárom

  Tisztelt Hölgyem!

Kb. 2 hete rendeltem Önõktől egy Samsonite S'Cure Dlx 75-ös bőröndõt, de fekete szìnű nem volt raktàron, nekem pedig 2 nap múlva kellett volna a bőrönd. Az egyik kolléganőjükkel telefonon megbeszéltük, hogy küld néhány hasonló stìlusú, méretű bőröndöt. Az e-mailben 4 ilyet tudott felajànlani, melyek közül az egyik megfelelő volt. Megrendeltem és meg is érkezett a kért időpontra. Ezúton is nagyon köszönöm a gyors és rugalmas intézkedést! Maximàlisan elégedett voltam a szolgàltatàssal!
Üdvözlettel: 
Latorcainé Vavreczky Mària

 
Kedves Papiron Kft.

Betti teljes személyzete! A SÁRGA BŐRÖND megérkezett és nagy sikere van. Ezúton szeretnénk megköszönni munkájukat, és jelezni, hogy beléptünk az elégedett ügyfeleik táborába. További jó kereskedést és sok sikert kívánunk Önöknek!

Tisztelettel Dr. Horváth Mária és Nagy László

  Kedves Papiron!

Nagyon szerencsésen vásaroltam, kaptam előzékeny segítséget, a termék jó minőségű volt. Mindent köszönök, további jò munkát, sok sikert!


Sárkány Flóra


  Tisztelt Honti Lilla!

Köszönöm szépen a segítségét a Spinner Samsonite kabinbőröndöm megvásárlásában, mind az ár, a beszerzés, a szállítás a megbeszélés szerint, korrektül történt! Gyönyörű a bőrönd és látom, figylelt arra is, hogy a legújabb, továbbfejlesztett Cosmolite modell boldog tulajdonosa legyek! Köszönöm és bátram ajánlani fogom Önöket másnak és természetesen továbbra is figyelemmel kísérem a webáruházukat!
Köszönettel: Schulek Éva Eper 
 -egy elégedett vásárló- :)

 

Jó napot !:) 

Nagyon kedves, hozzá értő céggel találkoztam . A hölgy nagy szakértelemről és kedvessègről tett tanúbizonyságot a megrendelésemmel kapcsolatban . Köszönöm 

Csüllög Petra