24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
BÚÉK! Kezdjük együtt az évet!
2018-01-05 17:23
Sikerekben Gazdag és Boldog Új Évet kívánunk minden Olvasónknak, Vásárlónknak! Mindenki beírta már a legfontosabb évközi dátumokat a naptárba – esküvő, keresztelő, nyaralás? Még nincs határidőnapló? Hadd segítsünk, még utolsókat rohamoz januárban a naptár-szezon, de érdemes mihamarabb, mert gyorsan fogynak a minták. Önnek melyik a kedvence? Várja Önt az új évben is: a Papiron Kft. […]
Még több blog »

Gyermek hátizsák

 

  SAMSONITE DISNEY ÉS MARVEL KOLLEKCIÓK A LEGNÉPSZERŰBBEK  

A gyermeki felhőtlen kacagásért! Utazzon nyaraljon a Samsonite által gyártott termékekkel garantált lesz a biztonság.
A Samsonite a kicsikre is gondolt. A gyermekeknek tervezett kollekció egyre fontosabb helyet foglal el a márka életében. A vidám minták, évente megújuló kollekciók minden gyermeket megmosolyogtatna.
Örök sláger a Disney a Samsonite termékek világában is. Nélkülük nem is lenne igazán jó ez a kollekció!
A Minnie design  újragondolva a Papiron Kft legkedveltebb kollekciója. Raktárról! A hátitáskák mellé tegye ajánljuk a tornazsákot, tolltartót, nesszeszert, börönd.
Az állatos minta örök kedvenc, de a süti mintás, vagy gyümölcsöket mintázó Samsonite hátizsákok biztosan gyorsan gyermeke kedvencévé válnak, legyen szó utazásról, kirándulásról, vagy csak óvodába járásról. A méretük is a gyermekekhez igazodik, hiszen ők is könnyedén használhatják.

 
 
     
A fiúkra is gondolt a Samsonite. A gyermek kedvenc filmjének megfelelő ollekciók közül válogathat kedvére. Star Wars, Pókember, Bosszúállók, verdák....
Tekintse meg és rendeljen most az általunk forgalmazott Samsonite termékekből. 
Hátizsákok különféle méretben S, M, L valamint a húzós hátitáskák melyek egyre nagyobb teret hódítnak a kínálatunkban.