24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
Varázslatos unikornisok a Lizzy Card-tól!
2018-05-16 17:00
Most érkeztek! Keresd a kollekciót a webáruházban és üzleteinkben! Budapest, Szentmihályi út 171. Budapest China Mart Jászberény, Apponyi tér 1.   #papironkft #mindenamisuli #mindenamiiroda #szinezdujra #színeshétköznapok #unikornis #unicorn #lizzycard #lizzy #lollipop  
Még több blog »

Gyermek bőrönd

Samsonite gyermek-kollekciók

Samsonite terméket nem csak a nagyoknak -  de a kicsiknek is!
Gondolunk a nebulókra is! Széles kínálattal várjuk a gyerekeket és szüleiket egyaránt. A gyermekeknek tervezett 
kollekciók folyamatosan szélesebb szín- és fazon választékban találhatóak meg a Samsonite termékek között és ezzel egyre fontosabb helyet foglalnak el a márka életében.
     

A vidám minták, évente megújuló kollekciók minden gyermeket megmosolyogtatnak. Az állatos minta örök kedvenc, de a süti mintás, vagy gyümölcsöket mintázó Samsonite bőröndök biztosan gyorsan gyermeke kedvencévé válnak. A méretük is a kis utazókhoz igazodik, hiszen ők is könnyedén vihetik, és a felnőtt kollekciókhoz hasonlóan itt is választhatunk kemény polipropilén borítású, vagy puha textiles bőröndök közül. Hátitáskáiban ergonómikus, és minden modelljében minőségi, ahogy azt a Samsonite név garantálja. Akár a legújabb mesehős is elkísérheti gyermekünket kirándulni vagy iskolába!