24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
BÚÉK! Kezdjük együtt az évet!
2018-01-05 17:23
Sikerekben Gazdag és Boldog Új Évet kívánunk minden Olvasónknak, Vásárlónknak! Mindenki beírta már a legfontosabb évközi dátumokat a naptárba – esküvő, keresztelő, nyaralás? Még nincs határidőnapló? Hadd segítsünk, még utolsókat rohamoz januárban a naptár-szezon, de érdemes mihamarabb, mert gyorsan fogynak a minták. Önnek melyik a kedvence? Várja Önt az új évben is: a Papiron Kft. […]
Még több blog »

Gyermek bőrönd

Samsonite gyermek-kollekciók

Samsonite terméket nem csak a nagyoknak -  de a kicsiknek is!
Gondolunk a nebulókra is! Széles kínálattal várjuk a gyerekeket és szüleiket egyaránt. A gyermekeknek tervezett 
kollekciók folyamatosan szélesebb szín- és fazon választékban találhatóak meg a Samsonite termékek között és ezzel egyre fontosabb helyet foglalnak el a márka életében.
     

A vidám minták, évente megújuló kollekciók minden gyermeket megmosolyogtatnak. Az állatos minta örök kedvenc, de a süti mintás, vagy gyümölcsöket mintázó Samsonite bőröndök biztosan gyorsan gyermeke kedvencévé válnak. A méretük is a kis utazókhoz igazodik, hiszen ők is könnyedén vihetik, és a felnőtt kollekciókhoz hasonlóan itt is választhatunk kemény polipropilén borítású, vagy puha textiles bőröndök közül. Hátitáskáiban ergonómikus, és minden modelljében minőségi, ahogy azt a Samsonite név garantálja. Akár a legújabb mesehős is elkísérheti gyermekünket kirándulni vagy iskolába!