24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
Varázslatos unikornisok a Lizzy Card-tól!
2018-05-16 17:00
Most érkeztek! Keresd a kollekciót a webáruházban és üzleteinkben! Budapest, Szentmihályi út 171. Budapest China Mart Jászberény, Apponyi tér 1.   #papironkft #mindenamisuli #mindenamiiroda #szinezdujra #színeshétköznapok #unikornis #unicorn #lizzycard #lizzy #lollipop  
Még több blog »

100% GARANCIA

Akciós és teljes árú bőröndökre is 100% garanciát vállalunk!

Számunkra kiemelten fontos, hogy csak minőségi, tartós, megbízható termékeket ajánljunk ügyfeleink részére. A Samsonite világmárka nívós, ultrakönnyű, rendkívül megbízható, kiváló alapanyagokból készült bőröndöket, kiegészítőket forgalmaz, amelyekben garantáltan nem fognak csalódni.

Válassza a minőséget és a megbízhatóságot!

A Samsonite testvérmárkáját, az American Tourister kollekciót ugyanazon irányelvek alapján tervezték, mint a Samsonite termékcsaládjait. A minőséget új textúrákkal, anyagokkal, divatos, fiatalos, extravagáns színekkel egészítették ki, melyek jól variálhatóak egymással. Emellett különleges figyelmet fordítottak arra is, hogy az alapismertetőjegyek változatlanul megmaradjanak, ezzel is garantálva a Samsonite kifogástalan minőségét.

Ha a Samsonite, vagy a Samsonite American Tourister termékeinkkel kapcsolatban mindezek ellenére kifogás merülne fel, úgy automatikusan életbe léptetjük 100%-os termékgaranciánkat a nálunk vásárolt Samsonite termékeinkre, amelynek értelmében vásárlóink cserét vagy pénzvisszafizetést vehetnek igénybe garancia időn belül.

Garancia időn túli meghibásodás esetén is számíthat a Papiron Kft. kollektívájára, mi segítünk Önnek megoldani problémáját, bár azt is tudjuk, hogy a Samsonite egy igazán megbízható, szenzációsan jó márka!
Annak érdekében, hogy a magas minőségi színvonalat tartani tudjuk, kizárólag olyan beszállítókat engedünk be a Papiron Kft.-be, akiknél a termékek kiváló minőségéről magunk is meggyőződtünk.
Célunk, hogy a nálunk vásárolt Samsonite termékekkel a vásárlás után többé se bajlódnia, se bosszankodnia ne kelljen. Az Ön öröme a mi sikerünk! Számunkra elengedhetetlen szempont a minőség.
Válassza a Papiron Kft-t vásárlásaihoz! Kollégáink készséggel állnak az Önök rendelkezésére.