24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
BÚÉK! Kezdjük együtt az évet!
2018-01-05 17:23
Sikerekben Gazdag és Boldog Új Évet kívánunk minden Olvasónknak, Vásárlónknak! Mindenki beírta már a legfontosabb évközi dátumokat a naptárba – esküvő, keresztelő, nyaralás? Még nincs határidőnapló? Hadd segítsünk, még utolsókat rohamoz januárban a naptár-szezon, de érdemes mihamarabb, mert gyorsan fogynak a minták. Önnek melyik a kedvence? Várja Önt az új évben is: a Papiron Kft. […]
Még több blog »

100% GARANCIA

Akciós és teljes áru bőröndökre is 100% garamciát vállalunk!

Számunkra kiemelten fontos, hogy csak minőségi, tartós, megbízható termékeket ajánljunk ügyfeleink részére. A Samsonite világmárka nívós, ultrakönnyű, rendkívül megbízható, kiváló alapanyagokból készült bőröndöket, kiegészítőket forgalmaz, amelyekben garantáltan nem fognak csalódni.

Válassza a minőséget és a megbízhatóságot!

A Samsonite testvérmárkáját az American Tourister kollekciót ugyanazon irányelvek alapján tervezték, mint a Samsonite termékcsaládjait. A minőséget új textúrákkal, anyagokkal, divatos, fiatalos, extravagáns színekkel egészítették ki, melyek jól variálhatóak egymással. Emellett különleges figyelmet fordítottak arra is, hogy az alapismertetőjegyek változatlanul megmaradjanak, ezzel is garantálva a Samsonite kifogástalan minőségét.

Ha a Samsonite, vagy a Samsonite American Tourister termékeinkkel kapcsolatban mindezek ellenére kifogás merülne fel, úgy automatikusan életbe léptetjük 100%-os termékgaranciánkat a nálunk vásárolt Samsonite termékeinkre, amelynek értelmében vásárlóink cserét vagy pénzvisszafizetést vehetnek igénybe garancia időn belül.

Garancia időn túli meghibásodás esetén is számíthat a Papiron Kft. kollektívájára, mi segítünk Önnek megoldani problémáját, bár azt is tudjuk, hogy a Samsonite egy igazán megbízható, szenzációsan jó márka!
Annak érdekében, hogy a magas minőségi színvonalat tartani tudjuk, kizárólag olyan beszállítókat engedünk be a Papiron Kft-be, akiknél a termékek kiváló minőségéről magunk is meggyőződtünk.
Célunk, hogy a nálunk vásárolt Samsonite termékekkel a vásárlás után többé se bajlódnia, se bosszankodnia ne kelljen. Az Ön öröme a mi sikerünk! Számunkra elengedhetetlen szempont a minőség.
Válassza a Papiron Kft-t vásárlásaihoz! Kollégáink készséggel állnak az Önök rendelkezésére.