24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
Varázslatos unikornisok a Lizzy Card-tól!
2018-05-16 17:00
Most érkeztek! Keresd a kollekciót a webáruházban és üzleteinkben! Budapest, Szentmihályi út 171. Budapest China Mart Jászberény, Apponyi tér 1.   #papironkft #mindenamisuli #mindenamiiroda #szinezdujra #színeshétköznapok #unikornis #unicorn #lizzycard #lizzy #lollipop  
Még több blog »

Fotós táska

Új professzionális fotótáskákkal bővült  a Samsonite kollekciója!


Várva várt darabokkal bővültünk! Soha nem látott minőség és praktikum! Én már unom a nehéz táskákat,
és a nagy, funkcionálatlan szütyőket! Ön hogy van ezzel? A mai fapados repülőtársaságok korában gyorsan népszerűvé vált az igazán könnyűvé varázsolt Samsonite fotóstáska kollekció, mely minden professzionális elvárásnak megfelel! Igazi, egyedi kialakítás, forradalmasított anyagok, biztonság, elegancia jellemzi a
Samosnite új fotóstáska kollekciót.


A Fotonox
táska, flexibilis belső kialakításának köszönhetően  megvédi professzionális fotós felszereléseit. 


A tervezők odafigyeltek a  megjelenés mellett a designra is, ezzel is szem előtt tartva az ezen termékekkel szemben elvárható biztonsági előírásokat. 


A Fotonox Samsonite táskával a megjelenés, magabiztosságot, eleganciát és professzionalizmust sugároz.


A B-Lite Fresh fotótáska, kétféle színben kapható: kheki és fekete változatban. Ezen táska fiatalos megjelenést kölcsönöz hordozója számára. A Papiron Kft. +2 év garanciát vállal a 100% poliészter anyagból készült B-lite Fresh fotótáskákra.  


Eső és vízálló külső borítása, a levehető és felcsatolható akasztóval, strapabíró külső és puha belső anyaggal, tökéletes védelmet nyújt kamerájának.


Vásároljon most! Ne gondolkozzon, mert még a végén lemarad és megbánja hogy nem vitte magával a kellékeit a családi nyaralásra. Nem csak hobbifotósok részére készült, a professzionális fotósok is bátran választhatják felszerelésük védelmére! Győződjön meg Ön is Róla!


Termékeinket itt találja!