24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
Varázslatos unikornisok a Lizzy Card-tól!
2018-05-16 17:00
Most érkeztek! Keresd a kollekciót a webáruházban és üzleteinkben! Budapest, Szentmihályi út 171. Budapest China Mart Jászberény, Apponyi tér 1.   #papironkft #mindenamisuli #mindenamiiroda #szinezdujra #színeshétköznapok #unikornis #unicorn #lizzycard #lizzy #lollipop  
Még több blog »

Esernyő

Sokan úgy vagyunk az esernyőkkel, hogy ezek képezik táskánk „szükséges rossz” tartalmát. Ha magunkkal visszük, biztosan nem esik, csak a helyet foglalják, ha nincs nálunk esernyő, akkor pedig biztosan leszakad az ég!

De ha Samsonite esernyőt vásárolunk, nem kell attól
tartanunk, hogy túl nagy helyet foglal el táskánkban, vagy elő sem merjük venni, mert nem nyújt szép látványt. A Samsonite esernyő kollekciói között mindenki megtalálhatja a számára legjobban megfelelő darabot. Legyen szó picire összecsukható, könnyű darabról, melyek akár élénk színükkel is feldobhatják egy esős nap rossz hangulatát -vagy egy örök kis fekete darabról, mely a férfi és női táskák kiegészítője is egyaránt lehet.


De ha elegánsabb öltözetünk vagy megjelenésünk komolyabb darabot kíván,
akkor nálunk fanyeles Samsonite esernyők is várnak Önre. Egyszínű, mintás, összecsukható és családi darabok - mind a Papiron Kft. Samsonite esernyői között!