24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
Varázslatos unikornisok a Lizzy Card-tól!
2018-05-16 17:00
Most érkeztek! Keresd a kollekciót a webáruházban és üzleteinkben! Budapest, Szentmihályi út 171. Budapest China Mart Jászberény, Apponyi tér 1.   #papironkft #mindenamisuli #mindenamiiroda #szinezdujra #színeshétköznapok #unikornis #unicorn #lizzycard #lizzy #lollipop  
Még több blog »

Samsonite Disney Nemo

SAMSONITE GYERMEK DISNEY NEMO TERMÉKEK 

 Némó, a kacska uszonyú kis bohóchal egyszer már belopta a szívünkbe magát - a Pixar pedig nem felejt, mikor ezt a sikert és a történetet folytatja. Az új filmben Szenilla, a doktorhal keresi családját, és ebben Némó és az ő aggódós-megszeretett apukája, Pizsi is segít neki. Mi Samsonite táskáinkat szeretnénk segíteni, hogy megtalálják leendő családjaikat!
     
 Bár a bemutatóra csak 2016 júniusában került sor, már a tavalyi évben tudtuk, hogy a film örömére új kollekcióval áll elő a Samsonite. A "Finding Dory" eredeti névvel induló termékcsaládban minden gyermek megtalálja a neki tetsző és való táskát, minden alkalomra.   Kabinbőröndtől gurulós hátizsákon és a tolltartón át a pénztárcáig kaphatóak a kedvenceinkkel díszített termékek, a megszokottan kiemelkedő minőségben és aranyos stílusban. Ezt is bizonyítják a megrendeléseink, ahol gyakori kérés a bohóchalunk és csapata.Biztosak vagyunk abban, hogy az év egyik legnagyobb sikerét tudhatja magának mind a film, mind ez a kollekció.
Győződjön meg róla Ön is, hogy gyermekének a legjobb választás lesz ez a család. Ha már látták a filmet, akkor azonnali kedvenc lesz csak a mintája alapján gyermekének, Önnek pedig a minősége miatt, kellemes anyagú textilje és gondos varrásának köszönhetően telitalálat minden családnak. Engedje, hogy Szenilla hazataláljon Önhöz, egy kedves színfoltként mindennapjaiban!