24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
Varázslatos unikornisok a Lizzy Card-tól!
2018-05-16 17:00
Most érkeztek! Keresd a kollekciót a webáruházban és üzleteinkben! Budapest, Szentmihályi út 171. Budapest China Mart Jászberény, Apponyi tér 1.   #papironkft #mindenamisuli #mindenamiiroda #szinezdujra #színeshétköznapok #unikornis #unicorn #lizzycard #lizzy #lollipop  
Még több blog »
Samsonite X'BLADE 3.0

      Honnan ismerhető fel a komoly, hiteles üzletember? A Samsonite X'Blade 3.0 kollekcióba tartozó táskájáról. Mert jól informált, jól öltözött és stílusos, naprakész és mindenre felkészült. Követi a divatot, de hű a saját egyéniségéhez is. Sokat utazik: a praktikumot és a kényelmet viszont nem áldozná fel a megjelenésért. Ebben nem ismer kompromisszumot, ahogy ügyfelei elégedettségében sem. 
Pont ugyanúgy, ahogy az X'Blade 3.0 kollekció sem.
 Az X'Blade kollekciók története egyenesen legendás a Samsonite-nál, hiszen már a harmadik megújulást követően is töretlen a sikere - minezt úgy, hogy az eredeti stílust és vonalakat sikerült megőrizni. Belső elrendezéseiben minden modell egyezik multifunkcionalitásában, talán a legtöbb zsebetés rekeszt tartalmazó család. Színeiben elegáns és klasszikus, minden másban mégis a legmodernebb. TSA-zárjai plusz kábel záródással felelnek a teljes biztonságért, struktúrájában pedig épségben tartja minden tartalmát. Hogy elsősorban üzletembereknek felel meg, mi sem bizonyítja jobban, hogy kibővített ruházati választékú termékkel rendelkezik, hogy bármely méretben képes legyen öltönyét szalonképes állapotban eljutattni bármely úticélja helyszínére. Megújulásában nemcsak egyre praktikusabb, de egyre könnyebb is lett súlyában. Az abszolút jó üzleti választást kereste táskában? - gratulálok, Ön megtalálta.