24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
Varázslatos unikornisok a Lizzy Card-tól!
2018-05-16 17:00
Most érkeztek! Keresd a kollekciót a webáruházban és üzleteinkben! Budapest, Szentmihályi út 171. Budapest China Mart Jászberény, Apponyi tér 1.   #papironkft #mindenamisuli #mindenamiiroda #szinezdujra #színeshétköznapok #unikornis #unicorn #lizzycard #lizzy #lollipop  
Még több blog »

SAMSONITE NEOPULSE & PARADIVER LIGHT

Ön...
  • sportos
  • állandóan mozgásban van
  • jó áron keres minőséget
  • sokat utazik
  • mindenre felkészült
  • sok apró kiegészítőt hord magánál
  • stílusában praktikus és divatos

Illik ezek közül legalább kettő /vagy egy/ az Ön személyiségére? Akkor megtaláltuk az Ön ideális kollekcióit: bemutatkozik a Neopulse és a Paradiver Light.
     
 A Neopulse kollekció óriási űrtartalma a szögeletes kialakításának köszönhető, mellyel abszolút kitölti a rendelkezésére álló méreteket. Bordázott, fémes felülete karcmentes, hogy Önnek mindig szalonképes társa lehessen bármely útján, nyaralásán. 100 % makrolon polikarbonát anyagának köszönhetően bármi áron képes megóvni tartalmát. Ezzel együtt nagyon könnyű, hogy Önnek ne őt kelljen vinnie elsősorban, hanem mindazokat a csomagokat, amire útja során szükség lehet.
Ha fontos a mozgás szabadsága, akkor ez a termékcsalád az elsődleges választás: a dupla húzószár és dupla kerekek bárhova követik Önt. Ezzel a megoldással nemcsak a tartósságot kétszerezték meg a bőröndökben, hanem a kényelmet és a sebességet is. Vele biztos lehet, hogy nem kési le a tíz perces csatlakozást sem. Hétféle divatos, metálfényű színben kapható. Illeni fog az Ön sportos egyéniségéhez!
A Paradiver Light kollekció minden élethelyzetre remek válasz táskában: akár egy külföldi útról van szó, akár egy hétköznapi kirándulásról. A kis oldaltáskát, utazótáskát és bőröndöt egyaránt tartalmazó termékcsalád megújult, és színesebb, praktikusabb mint valaha. Anyagában minden modell vízlepergető, a kosznak és bármely időjárásnak ellenáll. Energikus színeiben, belső felosztásában praktikus, ahogy minden kiegészítőjének tud majd megfelelő rekeszt találni. Kívül-belül, funkcionalitásában és stílusában ideális lenne Önnek a mindennapi rohanásban. Ültessük át az elméletet a gyakorlatba?