24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
BÚÉK! Kezdjük együtt az évet!
2018-01-05 17:23
Sikerekben Gazdag és Boldog Új Évet kívánunk minden Olvasónknak, Vásárlónknak! Mindenki beírta már a legfontosabb évközi dátumokat a naptárba – esküvő, keresztelő, nyaralás? Még nincs határidőnapló? Hadd segítsünk, még utolsókat rohamoz januárban a naptár-szezon, de érdemes mihamarabb, mert gyorsan fogynak a minták. Önnek melyik a kedvence? Várja Önt az új évben is: a Papiron Kft. […]
Még több blog »

Samsonite COSMOLITE & UPLITE

     
Két Samsonite termékcsalád a feltétlen elegancia kedvelőinek, a divat és a biztonság megszállottjainak - a Cosmolite és az Uplite termékcsaládok az idei év slágerei, nemtől és korosztálytól független. 
     
A Cosmolite valószínűleg a valaha készült legerősebb Samsonite bőröndkollekció. Bordázatának ívét a természet ihlette, a kagylóhéják mintáját idézi vissza - magát a különleges struktúrát pedig a "CURV" technológia adja. Ez a technológia polipropilén szálakat sző össze egy kemény héjjá. melynek végeredménye egy rendkívül strapabíró és könnyű táska lesz. /Hogyan is készül ez pontosan?/   A hatféle, gyöngyházfényű színben pompázó táskaszett sokban megkönnyíti utazását, kényelmes irányítani, a kemény felület pedig szinte teljesen karc- és törésmentes. Magabiztos és stílusos megjelenés - a Cosmolite az Ön választása.
 
  Az Uplite a puhabőröndök sorát gazdagítja, amelybe olyan könnyen fog beleférni minden csomagjával mint még soha. A süllyesztett kerekek több belső teret engednek, de funkcionalitásukból és tartósságukból semmit nem vesztettek ezzel együtt. Különleges rejtett zsebei segítik a szortírozást és a bővíthetőséget, mindezt olyan laza eleganciával, amely kötelezővé teszik nyaralásokra, utazásokra. És természetesen mindehhez hozzáadódik rendkívüli könnyű súlya, hogy mindent magával vihessen az útra, amire szüksége lesz, ne csak a bőröndöt magát. Az ötféle színben kapható táskaszettben biztos talál megfelelő társat az bármelyik útjára.
 
     
   Nem csak szép de okos is! Ne maradj le róla rendeld meg most!