24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
Varázslatos unikornisok a Lizzy Card-tól!
2018-05-16 17:00
Most érkeztek! Keresd a kollekciót a webáruházban és üzleteinkben! Budapest, Szentmihályi út 171. Budapest China Mart Jászberény, Apponyi tér 1.   #papironkft #mindenamisuli #mindenamiiroda #szinezdujra #színeshétköznapok #unikornis #unicorn #lizzycard #lizzy #lollipop  
Még több blog »

Samsonite COSMOLITE & UPLITE

     
Két Samsonite termékcsalád a feltétlen elegancia kedvelőinek, a divat és a biztonság megszállottjainak - a Cosmolite és az Uplite termékcsaládok az idei év slágerei, nemtől és korosztálytól független. 
     
A Cosmolite valószínűleg a valaha készült legerősebb Samsonite bőröndkollekció. Bordázatának ívét a természet ihlette, a kagylóhéják mintáját idézi vissza - magát a különleges struktúrát pedig a "CURV" technológia adja. Ez a technológia polipropilén szálakat sző össze egy kemény héjjá. melynek végeredménye egy rendkívül strapabíró és könnyű táska lesz. /Hogyan is készül ez pontosan?/   A hatféle, gyöngyházfényű színben pompázó táskaszett sokban megkönnyíti utazását, kényelmes irányítani, a kemény felület pedig szinte teljesen karc- és törésmentes. Magabiztos és stílusos megjelenés - a Cosmolite az Ön választása.
 
  Az Uplite a puhabőröndök sorát gazdagítja, amelybe olyan könnyen fog beleférni minden csomagjával mint még soha. A süllyesztett kerekek több belső teret engednek, de funkcionalitásukból és tartósságukból semmit nem vesztettek ezzel együtt. Különleges rejtett zsebei segítik a szortírozást és a bővíthetőséget, mindezt olyan laza eleganciával, amely kötelezővé teszik nyaralásokra, utazásokra. És természetesen mindehhez hozzáadódik rendkívüli könnyű súlya, hogy mindent magával vihessen az útra, amire szüksége lesz, ne csak a bőröndöt magát. Az ötféle színben kapható táskaszettben biztos talál megfelelő társat az bármelyik útjára.
 
     
   Nem csak szép de okos is! Ne maradj le róla rendeld meg most!