24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
Varázslatos unikornisok a Lizzy Card-tól!
2018-05-16 17:00
Most érkeztek! Keresd a kollekciót a webáruházban és üzleteinkben! Budapest, Szentmihályi út 171. Budapest China Mart Jászberény, Apponyi tér 1.   #papironkft #mindenamisuli #mindenamiiroda #szinezdujra #színeshétköznapok #unikornis #unicorn #lizzycard #lizzy #lollipop  
Még több blog »

Fizetési feltételek

Kedves Vásárlónk!


Köszönjük hogy megtisztelt bennünket látogatásával, vásárlásával. Nálunk egyedi kondíciókkal, fizetési feltételekkel és szállítási szolgáltatással találkozhat. Az Ön elégedettsége a mi sikerünk kulcsa. A Samsonite webshopban megrendelt Samsonite termékeket a következő fizetési lehetőségekkel egyenlítheti ki:

  • - készpénzes fizetés
  • - kártyás fizetés (PayPal) /technikai okok miatt szünetel/
  • - előreutalás

A megrendelt Samsonite terméket átveheti:

  •  - Telephelyünkön/Jászberény Apponyi tér 1/
  •  - Budapesten, a Szentmihályi út 171. alatt /China Mart földszintje/
  • -  házhoz szállítással
  • - vagy akár személyes átvétellel 

Ezáltal a fizetési feltételek is több esélyesek is lehetnek. Banki átutalás, készpénzes vásárlás, vagy utánvétes átvétel - az Ön kényelme érdekében. Ily módon lehetőség van a fizetési módok közös használatára is, vagyis egyetlen számláját kifizetheti akár több részletben készpénzzel és kártyával is.


Készpénzes fizetés

A legáltalánosabb a kiszállítás helyszínén, az az a házhozszállítás alkalmával, vagy a Jászberény, Apponyi tér 1. szám alatti áruházunkban /telephelyen/ és budapesti üzletünkben, a Szenmihályi út 171. szám alatt / a China Mart földszintjén/ személyesen is.  A személyes átvétel esetén történő készpénzes fizetés, mely lehetővé teszi, hogy az átvett, számlával és garanciajeggyel rendelkező Samsonite termékek átadásakor egyenlítse csak ki a megrendelt áruk ellenértékét.


Kártyás fizetés

A Samsonite webshopban lehetőség nyílik közvetlenül a webáruházunkban online kártyás fizetésre is. Jászberényi üzletünkben történő átvétel esetén bankkártyás fizetésre is alkalom nyílik. 


Előre utalás

Amennyiben nem kíván készpénzzel fizetni a megrendelt Samsonite termékekért, úgy lehetőség van az előre utalással történő kiegyenlítésre is. A fizetési mód beállítása a webáruházban történik. A hozzánk beérkező megrendelést kollégáink felkeresik Önt telefonon vagy írásban, hétköznap 8-17-ig elküldik Önnek az előlegbekérőt, melyre át tudja utalni a megrendelése ellenértékét. Előreutalás esetén csak a pénz vagy az utalás igazolásának cégünkhöz való megérkezése után áll módunkban kiszállítani a megrendelt Samsonite terméke(ke)t.


Megértésüket előre is köszönjük!