24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
BÚÉK! Kezdjük együtt az évet!
2018-01-05 17:23
Sikerekben Gazdag és Boldog Új Évet kívánunk minden Olvasónknak, Vásárlónknak! Mindenki beírta már a legfontosabb évközi dátumokat a naptárba – esküvő, keresztelő, nyaralás? Még nincs határidőnapló? Hadd segítsünk, még utolsókat rohamoz januárban a naptár-szezon, de érdemes mihamarabb, mert gyorsan fogynak a minták. Önnek melyik a kedvence? Várja Önt az új évben is: a Papiron Kft. […]
Még több blog »

Fizetési feltételek

Kedves Vásárlónk!


Köszönjük hogy megtisztelt bennünke látogatásával, vásárlásával. Nálunk egyedi kondiciókkal, fizetési feltételekkel és szállítási szolgáltatással találkozhat. Az Ön elégedettsége a mi sikerünk kovácsa. A Samsonite webshopban megrendelt Samsonite termékeket a következő fizetési lehetőségekkel egyenlítheti ki:

  • - készpénzes fizetés
  • - kártyás fizetés (PayPal) /technikai okok miatt szünetel/
  • - előreutalás

A megrendelt Samsonite terméket átveheti:

  •  - Telephelyünkön/Jászberény Apponyi tér 1/
  • -  kiszállítást kérhet
  • - vagy akár személyes átvétellel 

Ezáltal a fizetési feltételek is több esélyesek is lehetnek. Banki átutalás, készpénzes vásárlás, vagy utánvétes átvétel. Az Ön kényelmes érdekében. Ily módon lehetőség van a fizetési módok közös használatára is, vagyis egyetlen számláját kifizetheti akár több részletben készpénzzel és kártyával is.


Készpénzes fizetés

A legáltalánosabb a kiszállítás helyszínén, aíz az a házhozszállítás alkalmával, vagy a Jászberény, Apponyi tér 1. szám alatti áruházunkban /telephelyen/  személyesen is.  A személyes átvétel esetén történő készpénzes fizetés, mely lehetővé teszi, hogy az átvett, számlával és garanciajeggyel rendelkező Samsonite termékek átadásakor egyenlítse csak ki a megrendelt áruk ellenértékét.


Kártyás fizetés

A Samsonite webshopban lehetőség nyílik közvetlenül a webáruházunkban online kártyás fizetésre is. Üzletünkben történő átvétel esetén bankkártyás fizetésre is alkalom nyílik. 


Előre utalás

Amennyiben nem kíván készpénzzel fizetni a megrendelt Samsonite termékekért, úgy lehetőség van az előre utalással történő kiegyenlítésre is. A fizetésimód beállítása a web áruházban történik. A hozzánk beérkező megrendelést kollégáink felkesesik Önt telefonon vagy írásban hétköznap 8-17-ig elüldik Önnek az előlegbekérőt, melyre át tudja utalni a megrendelése ellenértékét. Előreutalás esetén csak a pénz vagy az utalás igazolásának cégünkhöz való megérkezése után áll módunkban kiszállítani a megrendelt Samsonite terméke(ke)t.


Megértésüket előre is köszönjük!