24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
facebook
Katalógusok

A tökéletes bőrönd ismérve
Töltse le ingyenes segédanyagunkat és tanulmányunkat!
További webáruházaink

Facebook

Blog
Varázslatos unikornisok a Lizzy Card-tól!
2018-05-16 17:00
Most érkeztek! Keresd a kollekciót a webáruházban és üzleteinkben! Budapest, Szentmihályi út 171. Budapest China Mart Jászberény, Apponyi tér 1.   #papironkft #mindenamisuli #mindenamiiroda #szinezdujra #színeshétköznapok #unikornis #unicorn #lizzycard #lizzy #lollipop  
Még több blog »

24 évesek lettünk!


Ebből az alkalomból Kedves Vásárlóink részére különleges kínálattal és akciókkal kedveskedünk!  A Papiron Kft.  immáron 20. éve forgalmaz Samsonite bőröndöket, táskákat, irattáskákat, és sportoláshoz iskolába járáshoz hátitáskákat!  Sok-sok munkánk sikereink, s kudarcaink mellett, büszkék lehetünk arra, hogy  évről évre fejlődünk és fejlesztünk. Új szekcionált web áruházunkat is ennek érdekében hoztuk létre és a legmagasabb színvonalon és a legteljesebb szolgáltatással álljunk az Önök rendelkezésére.

Víziónk, hogy "Mind magasabb szinten a  lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk az Önök részére!”


A Papiron Kft kitűzött céljait hozzáállásunkat - ami a többi piaci szereplőtől megkülönböztet bennünket - vállalati víziónk fejezi ki a legjobban: „Hogy mind magasabb szinten a  lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk az Önök részére! Más szóval optimális támogatást nyújtunk ügyfeleink részére azáltal, hogy jobban megismerjük különleges igényeiket. Mindig arra összpontosítunk, hogy  elkötelezetten figyeljünk ügyfeleinkre és elemezzük szükségleteiket a legjobb, legszélesebb megoldást nyújtsuk.

A felelősségteljes munkára való felkészültségünket a legnagyobb erősségünknek tartjuk, mely a széles áru választékunkban is tükröződik – ezért folyamatosan fejlesztjük magunkat és kínálatunkat. Ezt a felelősséget nagyon komolyan vesszük, nagy jelentőséget tulajdonítunk annak, hogy igazi értéket, szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek és optimalizáljuk szolgáltatásaink minőségét hozzájárulva ezzel is a legjobb bőrönd kiválasztásához! A világhírű, osztatlan sikerű márka, a Samsonite egyedüli minőségű és innovációs fejlesztésű termékeket hoz forgalomba. Mint pl. a világ legkönnyebb bőröndje, vagy a biztonsági zárszerkezet, vagy a legjobb törés teszten átment családja.

Értékeink:

 • - Egyszerű rendelés leadási lehetőség –
    A velünk való együttműködés könnyű, és a dolgok menetét egyszerűen kezeljük.
  - Rugalmasság és őszinteség – A mindennapi életben is nyitottak vagyunk, nagyra értékeljük
    a kölcsönös tiszteletet és bizalmat, hogy az Önök szolgálatában állhatunk.
  - Bátorság – Vállalkozók vagyunk, akik szembenéznek a munkájuk kihívásaival.
  - 24 éves megbízhatóság és jelenlét  – Véghez visszük a feladatainkat.
  - A vásárlóinknál megjelenő értékre és üzleti sikereinkre összpontosítunk
  - Stratégiában gondolkodunk, és követjük a meghatározott céljainkat, irányokat
  - Élén járunk a változásokban, újításokban
  - Maximális teljesítményre ösztönözzük munkatársainkat
  - Megosztjuk tudásunkat és tapasztalatunkat
  - Megvalósítjuk az elképzeléseinket
 •  

Reméljük, hogy a következő 24 évet és együtt ünnepeljük.